Ново място в София: Kuzina

Нов прочит на традиционния вкус

0 коментара Сподели:
Ново място в София: Kuzina

Какво се завърта в главата ти, когато си помислиш за гръцки ресторант?

Може би си представяш таверна или китна маса на брега на морето? Като твой верен гид ние сме тук, за да ти представим една нова гастрономическа изненада, която дава свеж прочит на разбирането за гръцкото у нас. Kuzina Greek Eatery изкушава сетивата с простата си, но гениална концепция. Ресторантът се появи на гастро картата на града със заявката, че ще предлага традиционна гръцка кухня, но представена по нов и модерен начин.

Тук няма да откриеш само морски дарове, а напротив –

менюто им е изпъстрено с ястия както от морето, така и от земята.

Ново място в София: Kuzina

Идеята на Кузина е да задоволяват желанията на клиентите си за гръцка кухня, пречупена през модерен поглед. 

Шеф Йоанис Репас застава начело на кухнята, като професионалист с дългогодишен опит в едни от най-добрите ресторанти в Гърция и Кипър, както и в престижни гръцки ресторанти в Монако и Дубай. Той и екипът му са се погрижили да сътворят палитра от вкусове, носещи характера на различни региони от Гърция.

Ново място в София: Kuzina

Обстановката също показва, че си на правилното място!

Интериорът ще ти хареса, защото потапя ума и сетивата в супер приятна и свежа атмосфера, в която да оцениш есенциалното, а именно – вкуса. Мястото доказва и усета си към детайла – акценти има във всяко кътче на пространството, а атмосферата е топла и избира декор с цвят, орнаменти, картини и дизайни по стените. Внимание намираме дори в посудата на Kuzina, изработена ръчно от грък,

а фактът, че всичко се внася от южната ни съседка или се приготвя на място с автентични гръцки продукти, истински ни впечатлява.

Препоръчваме ти да допълниш преживяването си там с гръцки био вина, италианско просеко или да избереш от разнообразието от вина на Шато Копса.

ул. „Ангел Кънчев“ 36

kuzina.bg

Най-красивите гръцки плажове, които да посетиш това лято

Какво и къде още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *