Първият епизод на „Питие и битие“ вече е тук – нищим темата за перфектния донът!

Със специален гост Chef Александър Иванчев, този Епизод Едно ще ти разкаже за перфектния донът! Защо се превърна в новия софийски хайп, къде да го намериш и как да му се насладиш…

0 коментара Сподели:

Юни е тук, ние също и с цялата сладост на сърцето и небцето ти представяме Епизод Първи от подкаста на Go Guide „Питие и битие“.

В него ще нищим темата за най-новия кулинарен хайп, по който прекрасната ни София буквално полудя – негово величество донъта! Открояваме основните street food тенденции, довели ни до манията по това сладко изкушение, препоръчваме ти страхотни места и събития за посещение през този така горещ месец и каним основния ни гост – Chef Александър Иванчев, за да ни даде някои почти научни познания за света на перфектния десерт.

Поничка, кронът или донът? С дупка или не? С глазура или приготвен у дома и от сърце? Слушай, за да разбереш защо ще ти е нужно поне едно висше образование, за да сътвориш магията на съвършения донът.

Напомняме ти, че „Питие и битие“ е подкастът на Go Guide. Тук ще си говорим за храна, за питиета, за София или филоСофия. За историята на матча латето или за онази история с Кейт Мос и Еспресо Мартинито и откога стана невъзможно да си намериш маса в София, без да си си направил резервация поне три дни предварително.

За стрийт храната, която понякога е по-вкусна от Мишлен ресторант и за яките хора, които можеш да срещнеш в Мишлен ресторантите.

За концертите в града и фестивалите в гората, за хората и от какво се вълнуват хората, които вълнуват. За новите трендове и старите истории, които ни напомнят, че всичко е въпрос на тайминг. Точният тайминг за „Питие и битие“ най-после дойде! Подсказваме ти, че това ще е един подкаст за ценители, любители, обикновени лаици и пристрастени чревоугодници, които просто обичат баницата на баба си в неделя следобед. Подкаст за всичко от градската култура, което си заслужава да опиташ, да изпиеш, да видиш и усетиш. Представяме ти места за наслада, трендове за следване и хора, задължителни за познаване. Слушай и се наслади – ние черпим! Първият ни нулев епизод може да си припомниш тук.

За още Go Guide активности – виж Започва After Hours Social Club – новата серия от ивенти на Go Guide

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *