Най-добрите секс фестивали в света

Let’s talk about Sex: Събитията, които определено ще те докоснат

0 коментара Сподели:

Юни е все още тук! Слънцето грее, тонове дъжд се изсипват навсякъде, а ние мислим за къде да букнем следващите си самолетни билети.

Иска ни се дестинацията да е дива, свободна и определено гореща.

Ето защо няма как да пропуснем да вземем и теб на най-добрите секс фестивали в света, за които смело резервираме места това лято.

От мащабни ивенти за суингъри, през събития за LGBT общността, порно и стриптийз фестове до първия порно фестивал в София, който в момента тече – определено има много какво да видим.

Затова вземаме най-секси бельото си, слагаме любимата си секс играчка и малко лубрикант в ръчния багаж и тръгваме на път. Животът го предпочита припо/вдигнато през юни, ние също!

Европа пъшка ли пъшка…

Най-добрите секс фестивали в света

Ако започнем с най-близките до нас еротични и секс фестивали, няма как да не споменем абсолютните властелини на Стария континент в секс изкуството да забавляват и да предлагат наистина впечатляващи събития. Задължителен за посещение е Международният фестивал на еротичния филм в Барселона (FICEB), който е ежегоден фестивал на испански порнографски филми и церемония по награждаване на порнозвезди. FICEB раздава три награди в трио от различни порно категории – Ninfa, която се дава за хетеросексуална порнография, Tacón de Aguja за BDSM и сексуални фетиш филми и HeatGay за хомосексуални порнографски филми.

От Барселона може да се насочим директно към Брюксел и Международния фестивал на еротиката.

Най-добрите секс фестивали в света

Брюкселският международен фестивал на еротиката е фестивал и търговско изложение, включващо лидери в индустрията в европейския сектор за забавления за възрастни. По време на фестивала European X Awards раздава филмови награди за най-добрите европейски порнографски филми, които – повярвай ни – са наистина престижни отличия.

Продължаваме с Erotica UK, или най-голямото еротично шоу и изложение в света!

Най-добрите секс фестивали в света

Създадено през 1997 г., това базирано в Лондон изложение е отбелязано в календарите на всички фенове на мащабните секс удоволствия. Erotica UK е изложба за възрастни, която се провежда всеки ноември в Лондон, Олимпия, като събитието насърчава посетителите да празнуват сексуалните отношения с любимите си хора, предлагайки продукти и услуги за подобряване на любовния им живот. Организаторите заявяват, че това е най-голямото лайфстайл събитие в света

„за свободомислещи възрастни, които се чувстват комфортно със своята сексуалност“.

Посетителите могат да купуват или разглеждат артикули, секс играчки, игри, дискове, мебели, мода, изкуство и фотография. Безплатното забавление включва сценични представления, продуцирани от Torture Garden в Лондон, стриптийза на Fantasy Boys, както и здравни консултации на NHS, които предлагат безплатни съвети, презервативи и тестове на присъстващите. За финал на тура ни в Европа бихме добавили и легендарния Hot d‘Or – порно еквивалента на кинофестивала в Кан, който съвпада със самия филмов фестивал. Провеждан на няколко пресечки, той включва награди за всички звена в порноиндустрията и предлага на жадните ни погледи най-популярните порнозвезди, които можем да видим позиращи за медиите напълно голи на плажа.

Япония или Америка – кой го право по-добре?

Най-добрите секс фестивали в света

Америка е голяма и секс определено дебне отвсякъде.

За начало започваме с двата им най-популярни секс фестивала – Folsom Street Fair в Сан Франциско и Nudes-A-Poppin‘ Pageant в Индиана. Folsom Street Fair (FSF) се провежда ежегодно и празнува BDSM и кожената субкултура. Ивентът се провежда в последната неделя на септември и е част от Седмицата на кожената гордост в Сан Франциско. Folsom Street Fair започва още през 1984 г. и се превръща в третото най-голямо събитие за зрители в Калифорния.

Фестивалът е и най-голямото събитие на BDSM културата в света!

Nudes-A-Poppin от своя страна стартира също в далечната 1970 г. и се провежда ежегодно в Индиана. Той включва голи мъже и жени, които се състезават в надпревара по еротични танци.

Конкурсът приветства повече от 5000 зрители и участници всяка година.

По пиршество за очите американците могат да бъдат победени само от братята японци, които всяка пролет на 15 март карат света да се вторачи в тях, като показват пред множеството огромен 400-килограмов дървен фалос, който е символът на фестивала им Honen Matsuri. Honen Matsuri е фестивал на плодородието, който почита красивата реколта, просперитет и плодородие. Неговият апотеоз е процесията, в която като на парад през целия град минава дървен фалос с тегло 620 паунда и дължина 96 инча. По време на фестивала има храна и сувенири. Предлагат се и големи кофи със саке, което позволява на посетителите да пият колкото искат. Шинтоистките свещеници отправят молитви и благословии към всички участници във фестивала.

Тяхно Величество Фетишите – от А до Я

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *