6 нестандартни забавления през тази седмица

Креативна селекция на събитията тази седмица

0 коментара Сподели:

Без значение на колко години сме, стане ли въпрос за веселба с приятели, сме най-отпред, на първи ред. За да разнообразим скучните седмични вечери и кино прояви, сме ти подбрали цял куп забавления, които да споделиш с компанията и семейството. Така че събирай отбора и 3, 2, 1 – старт!

SOFIA INTERNATIONAL PUB QUIZ

Ако редовно заливаш приятелите с жизненоважна информация, като това, колко сърца имат октоподите и кой е изобретателят на ножиците, защо не използваш дарбата си за нещо полезно? Събери отбор от максимум шестима и да се запишете за участие в Sofia International Pub Quiz. Въпросите в това издание ще варират от обща история, през европейски митове до филми от 90-те, а победителите ще си спечелят почерпка. Е, водещ няма да е Къци Вапцаров, но все пак ще е забавно.
Кога: 10май, сряда, 20:00 ч.
Къде: Dada Cultural Bar, ул. „Георги Бенковски“ №10
Вход: 2 лв.

OPEN GAMING NIGHT

Ако си падаш по настолните игри, но приятелите ти се подиграват, че това е забавление за пенсионери, защо просто не наминеш през Smuggler’s Diner тази сряда? Да, вкусна храна ще има, но освен нея ще те очакват и куп геймъри, с които да споделиш ентусиазма си.Ако нямаш любима игра, която да донесеш, не бой се – Big Box Gamers и Picco Games ще се погрижат. Всяка седмица ще ти представят различни бордови игри, а какво са ти подбрали тази седмица, виж на страницата на ивента във фейсбук.
Кога: 10 май, сряда, 19:00 – 23:00 ч.
Къде: Smuggler’s Diner, ул. „Христо Белчев“ №29
Вход: свободен

ТУРНИР ПО FIFA 17 1vs1

Ако си футболен запалянко и си падаш по видеоигрите, няма начин да не си прекарвал дни наред, играейки FIFA. В случай че все още си уверен в уменията си, защо не се пуснеш на един турнир? Ще има 22 конзоли за елиминациите, плюс храна и напитки, а и наградният фонд не е за изпускане. Нощите, прекарани с джойстик в ръката, докато съквартирантите ти купонясват навън, най-накрая ще се отплатят!
Кога: 13май, събота, 11:30 ч.
Къде: кафе Flame, ул. „Нишава“ №159 и №163
Вход: 10 лв.

НОЩНА СТРАЖА WARS VOL.2

Колко пъти си гледал The Amazing Race и си се възмущавал колко некадърни са участниците? Е, дойде време да покажеш как се прави! Приготви си смартфон с QR Reader, автомобил, фенер и, разбира се – група верни другари. В събота вечерта всеки отбор получава първата от 10 загадки и има 80 минути, за да я разреши и да премине към следващата. Обикновено се играе цяла нощ, откъдето и името, а локациите, които трябва да обиколиш, са пръснати из целия град. Да си признаем честно, от деца не сме се вълнували толкова!
Кога: 13 май, събота,19:00 ч.
Къде: из целия град
Вход: 80 лв.

ФАМИЛАТЛОН 2017

След всички тези видеоигри и нощни състезания не сме забравили и за малчуганите и техните родители. Организаторите на тазгодишния Фамилатлон са подбрали куп активности, включително велопоходи, щафети, йога на смеха, игри за ориентиране и какво ли още не. Нашият фаворит е състезанието „Малката Европа“, в което децата събират печати от европейските столици, скрити на територията на Южния парк, а за обиколилите всички градове, ще има и награди. Какъв по-чудесен начин да отбележиш Международния ден на семейството от забавен следобед в парка?
Кога: 14 май, неделя,10:00 – 17:00 ч.
Къде: Южен парк, Голямата поляна
Вход: свободен

ТУРНИР ПО АРЧЕРИ ТАГ

Любителите на пейнтбол, които след всяка среща се прибират с насинени крайници, могат да бъдат доволни – има и много по-безболезнен начин да се забавляваш – с лък и стрели. Арчери таг е нов спорт, при който играчите използват стрели с дунапренени върхове, които няма да усетиш. Правилата също са променени, така че без значение колко тонове топчета с боя си изстрелял, ще успееш да се забавляваш като за пръв път!
Кога: 14 май, неделя,12:00 – 16:00 ч.
Къде: Мусагеница Спорт,ул. „Въртопо“ №24
Вход: 10 лв.

Тук можеш да си харесаш нещо от практичната селекция от събития тази седмица.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *