Филмите, които определено ще превземат лято 2024 г. – даваме ти осем топ заглавия

Най-доброто, което големият екран може да ни предложи, е тук – виж Go Guide киноселекция – издание лято 2024 г.

0 коментара Сподели:

Навън е само милион градуса, а ние имаме точно три желания за предстоящите юли и август, освен пътуванията извън града – климатик, сладолед и готин филм.

Вярваме, че и ти си на нашата вълна, и затова спретваме стриктна селекция кои са най-чаканите заглавия на голям екран това лято.

Наистина, вярно е, че за да ги гледаш, ще трябва да излезеш до най-близкото кино, но експерти и кинокритици обещават, че си заслужава. От стари екшън американски заглавия, през комиксови класики на Marvel до съвременните красоти от Disney и Pixar – предстоящите месеци обещават да бъдат богати за всички киноманиаци.

Ако пък не харесаш нищо от тези удоволствия на кино – виж селекцията ни Сериалите, които не трябва да пропускаш през юни 2024 г. На тях може да се насладиш и от комфорта на собствения си дом, но преди това – ето ги и героите във филмовата селекция на лято 2024 г.

ЮНИ

Bad Boys: Ride or Die – 7 юни

Вече е по кината! Сагата, която накара много хора да се влюбят в Уил Смит и Мартин Лорънс като филмов тандем, отново се завръща. Екшън продукцията „Лоши момчета: Всичко или нищо“ проследява историята на детективите Лаури и Бърнет, които се отправят на най-личната си мисия да изчистят името на своя покоен капитан Конрад Хауърд. Сценарият е написан от Крис Бремнър заедно с Уил Смит. Смит се завръща в ролята на Майк Лоури заедно с Мартин Лоурънс.

Inside Out 2 – 14 юни

Когато тази класика от на Disney и Pixar излезе на голям екран за пръв път, влезе завинаги в сърцата на малки и големи. Сега „Отвътре навън“ идва с част 2. Филмът проследява Райли, която вече е тийнейджърка и има изцяло нов набор от чувства, с които трябва да се справя през пубертета. Освен вече познатите герои Радост, Тъга, Бяс Лют, Страх и Отврат към техния екип ще се присъедини и Тревожност.

Bikeriders – 21 юни

Признаваме си, че за тази лента не сме много убедени, че ще е супер, но ще кажем само няколко имена, заради които бихме я гледали отново и отново – Остин Бътлър, Том Харди, Джоди Комер. Пак ще повторим – Том Харди! Мъжът, заради когото бихме изтърпели дори един много лош филм. „Моторджии“ на режисьора Джеф Никълс проследява мотористка банда, наречена Вандалите, и изследва темите за идентичността, лоялността и по-тъмните аспекти на тази култура.

ЮЛИ

Despicable Me 4 – 5 юли

Миньоните! Кой не ги обича и кой не би ги гледал в една разтоварваща лятна анимация. Спокойният им живот обаче скоро е нарушен, след като престъпникът Максим Льо Мал бяга от затвора и се заклева да си отмъсти на гения. Семейството на Гру е в опасност и има само една група малки жълти същества, които могат да ги спасят – миньоните!

Twisters – 19 юли

Новият филм от Universal „Туистърс“ е адаптация на едноименния филм от 1996 г. Той се фокусира върху историята на мъж и жена, които се оказват в центъра на множество природни бури, които в крайна сметка ги сближават изключително много.

Deadpool & Wolverine – 26 юли

За всички фенове на вселената на Marvel – „Дедпул и Върколака“ ще им предложи истинско зрелище. Дедпул търси помощта на Върколака, за да спаси тези, които обича, и своя свят. На големия екран отново ще видим Райън Рейнолдс и Хю Джакман в костюмите на супергерои.

АВГУСТ

Borderlands – 9 август

Кейт Бланшет като Лилит от едноименната игра Borderlands! Това е нещо, което определено трябва да се види! Лилит е разбойничка с мистериозно минало, която се завръща на родната си планета Пандора, за да търси изчезналата дъщеря на страховития Атлас. Тя сформира свой екип, който да ѝ помага в мисията.

It Ends with Us – 9 август

Блейк Лайвли участва и продуцира адаптацията, която е режисирана от нейния колега Джъстин Балдони.

Тя е по-красива от всякога и в тази лента, а историята е адаптация по книгата „Никога повече“ на популярната писателка Колийн Хувър.

Филмът разказва за случайната им среща с чаровния неврохирург Райл Кинкейд, която води до страстна връзка. Когато двамата се влюбват дълбоко, Лили започва да вижда в Райл страни, които ѝ напомнят за обтегнатите взаимоотношения с родителите ѝ.

За още от същото – виж Сериалите, които не трябва да пропускаш през юни 2024 г. – Go Guide селекция

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *