Сериалите, които не трябва да пропускаш през юни 2024 г. – Go Guide селекция

Ако юни е времето, в което искаш да се отдадеш на пълен релакс и да завъртиш най-готините сериали, които шестват по екраните – тази статия е точно за теб

0 коментара Сподели:

„Най-често срещаните удоволствия включват преживявания, които всъщност не съществуват, като когато четем романи, ходим на кино, играем видеоигри и мечтаем. Те са удоволствие на въображението. Ето как прекарваме по-голямата част от времето си – Нетфликс без студ“, това е казал Пол Блум.

Ние пък казваме, че сериалите са ни стара страст и няма как да пропуснем всичко ново, което излиза в любимите ни платформи! Юни е времето, в което хич не ни се седи у дома, но ако трябва да сме честни, има вечери, в които си мечтаем за купа пуканки, готин сериал и пълен релакс в хладните чаршафи на собственото ни легло, особено когато навън е жега, достойна за апокалипсис.

Ето защо не пропускаме да обиколим платформите и да изберем най-готините заглавия, които ще гледаме този юни.

От фантастика, през истинска документалистика до сериали, отличени с награда „Еми“, исторически саги и научнофантастични епоси. Някои от звездите в следващия списък са ни добре познати, други са напълно нови герои, така че избирай смело и пускай, без да се замислиш. Хубавият филм в прохладната юнска вечер ще те презареди и вдъхнови на друго ниво.

Star Wars: The Acolyte, сезон 1 (Disney+) – 4 юни

Ако има вечна класика на класиките, то това е тя – „Междузвездни войни“.

Няма как да пропуснеш Star Wars: The Acolyte.

Сериалът се развива в епохата на Великата република, столетия преди събитията от филма „Епизод 1 – Невидима заплаха“. В сериала участват Амандла Стенбърг, Дафне Кийн и Лий Джунг-джае, а историята се фокусира върху разследването на поредица от шокиращи убийства на рицари джедаи. Учителят джедай Сол се заема с разплитането на мистерията и това го изправя срещу опасен боец от неговото минало.

Becoming Karl Lagerfeld (Disney+) – 7 юни

Кой не иска да гледа сериал за възхода на Карл Лагерфелд в света на парижката висша мода през 70-те години на миналия век. Точно това ни обещава Becoming Karl Lagerfeld. Предстояща френскоезична продукция, която ще бъде пусната по Disney+ този месец.

В ролята на великия дизайнер ще се превъплъти германо-испанския актьор Даниел Сезар Мартин Брюл Гонсалес,

а в центъра на сериала са съперничеството между Лагерфелд и Пиер Берже (партньор на френския дизайнер Ив Сен Лоран), както и любовната история на Лагерфелд с Жак дьо Башер.

House of the Dragon, сезон 2 (Max) – 17 юни

Вторият сезон на House of the Dragon е най-най-най-чаканото заглавие тази година. Вторият сезон обещава да разкрие още от заплетения свят на Уестерос,

като ще проследи подготовката за гражданската война, която ескалира между Хайтауър и Рейнира Таргариен.

На екран се завръщат актьорите Мат Смит, Оливия Кук, Ема д’Арси и Ив Бест. Напомняме, че действието в сериала се развива 200 години преди събитията от Game of Thrones („Игра на тронове“) и се фокусира върху историята на дома Таргариен.

Taylor Swift vs Scooter Braun: Bad Blood (Max) – 21 юни

Ето този сериал обещава истинска пикантерия! Той ще проследи за първи път враждата между поп звездата Тейлър Суифт и музикалния мениджър Скутър Браун. Техният конфликт избухна, когато Браун придоби правата върху първите шест албума на изпълнителката в сделка за 300 млн. долара през 2019 г.

Той е причината Суифт да започне да презаписва и преиздава първите си албуми.

Orphan Black: Echoes, сезон 1 – 23 юни

Във фокуса на сериала е Луси – жена, която се събужда без спомени за миналото си и открива, че е един от безкрайния брой 3D-принтирани клонинги. Главната героиня е Кира Манинг, изиграна от Кийли Хоус, а сериалът всъщност се появява седем години след финала на Orphan Black, за да получи свой собствен спин-оф.

The Bear, сезон 3 (Disney+) – 27 юни

Ето го и сериала, отличен с награда „Еми“. Той се завръща с нов, трети сезон, в който готвачът Карми, бизнес партньорката му Сидни, Ричи и останалата част от отдадения им екип се опитват да разберат

как изисканото заведение, което откриха в сезон 2, да постигне успех в индустрия, в която шансовете са срещу тях. Абослютно любим!

Сериалите с по-малко от 5 сезона, които си заслужава да бинджнеш

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *