Go Guide вече си има подкаст – чуй „Питие и битие“ и потопи душата си в бохемска рапсодия

Беше време да се влеем в тенденциите и да започнем да ти разказваме за всичко, което вълнува София и градската ѝ философия – S1E0 вече е тук!

0 коментара Сподели:

Казваме едно голямо „ураааа“ и танцуваме в ритъм, защото Go Guide вече си има подкаст!

Напук на всички тенденции, любимият ти Go Guide реши да облече бохемската си душа в думи и да ти предаде всичко, което вълнува съвременния градски човек с един много свеж, лежерен подкаст, който създадохме специално за теб.

Първата и втората вълна на подкаст манията отдавна ги изпуснахме, но се качваме на въртележката в нашия си ритъм и ти подаряваме от цялото си сърце „Питие и битие“.

„Питие и битие“ е подкастът на Go Guide. Тук ще си говорим за храна, за питиета, за София или филоСофия.

За историята на матча латето или за онази история с Кейт Мос и Еспресо Мартинито и откога стана невъзможно да си намериш маса в София, без да си си направил резервация поне три дни предварително. За стрийт храната, която понякога е по-вкусна от Мишлен ресторант и за яките хора, които можеш да срещнеш в Мишлен ресторантите.

За концертите в града и фестивалите в гората, за хората и от какво се вълнуват хората, които вълнуват.

За новите трендове и старите истории, които ни напомнят, че всичко е въпрос на тайминг. Точният тайминг за „Питие и битие“ най-после дойде! Подсказваме ти, че това ще е един подкаст за ценители, любители, обикновени лаици и пристрастени чревоугодници, които просто обичат баницата на баба си в неделя следобед. Подкаст за всичко от градската култура, което си заслужава да опиташ, да изпиеш, да видиш и усетиш.

Представяме ти места за наслада, трендове за следване и хора, задължителни за познаване.

В първия ни, нулев епизод нищим темата, от която е изградено гайдското сърце на нашата медия – бохемлъка! Тънкото изкуство да пиеш, ядеш и преминаваш през живота като истинска звезда. Това е най-важното нещо, към което поглеждаме през юни, а наш специален гост е издателят на Go Guide Никола Папукчиев, за да ни разкаже за градската култура, местата, които си заслужават, и къде един истински универсален бохем трябва да му сипе едно питие на това битие! Слушай и се наслади – ние черпим!

City Guide: Водим те на кафе, донъти и коктейли във или близо до парк – май няма как да е по-добър!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *