Твоят coffee shop у дома – показваме ти кафе разнообразие и машината, с която не се разделяме

Собствена кафетерия вкъщи и над 30 вида напитки – разказваме ти защо избираме NESCAFÉ® Dolce Gusto®

0 коментара Сподели:
Твоят coffee shop у дома – показваме ти кафе разнообразие и машината, с която не се разделяме

Да имаш собствен почерк – такъв, какъвто те прави неповторим, запомнящ се, фаворит.

Така се чувстваме, когато приготвяме сутрешното си “добро утро”, обедното “още малко” или следобедното “уау” – кафето е наша страст. Затова обичаме да го избираме с внимание и търсим чувството на уют, най-важната съставка. Независимо от деня и сезона, студено или топло, отпиваме малки глътки наслада със селекцията от кафе напитки и машини на NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

От ароматното кафе разнообразие до кафемашината, която приготвя съкровище в чаша –

представяме ти нашето ревю за кафето, което ни подарява празник за сетивата и позволява да създадем собствена кафетерия у дома.

Твоят coffee shop у дома – показваме ти кафе разнообразие и машината, с която не се разделяме

За да се довериш, трябва първо да опознаеш!

Затова ти представяме отблизо NESCAFÉ® Dolce Gusto® – повече от популярна марка, собственост на NESTLÉ S.A. – международна компания, производител на храни и напитки, на която се доверяваме на 100%. NESCAFÉ® Dolce Gusto® представлява впечатляваща система за приготвяне на пълна гама от висококачествени топли и студени напитки в уюта на всеки дом.

Гамата на NESCAFÉ® Dolce Gusto® ни впечатлява с високо качество кафе зърна, майсторски съчетани, изпечени и смлени. Освен това разполага с богато разнообразие от напитки – дръзко ристрето, интензивно еспресо или ароматно лунго, както и капучино с много пяна и нежно лате макиато, дори горещ шоколад.

Издаваме ти, че нашият топ 3 се оглавява от:

Ristretto Barista, избор с наситени аромати, богат вкус и завършек от кадифен тъмен каймак; Ristretto Ardenza – кафе с леко пикантни ароматни нотки на пипер, които се разкриват под плътен златист каймак; Espresso Intenso, напитка, която носи плодови и леко пикантни ароматни нотки, и притежава плътно тяло и кадифен каймак. 

Твоят coffee shop у дома – показваме ти кафе разнообразие и машината, с която не се разделяме

Марката ни печели с разнообразие от кафемашини, готови да приготвят любимите ни напитки бързо, лесно и чисто.

Ние отлично знаем как да се превърнем в истинска бариста в удобството на собствения ни дом, притежавайки KRUPS® NESCAFÉ® Dolce Gusto® GENIO S.

Това бижу се превръща във верен помощник,

който успява да съчетае минималистичен, красив, но и компактен дизайн, а също притежава еко режим, функция за автоматично изключване след 1 минута липса на активност. Автоматичната кафемашина прави възможно приготвянето на любимата кафе напитка, давайки ни възможност за избор на дължина на напитката и функцията XL, която я прави още по-дълга. Освен това работи с патентовани капсули и система за високо налягане до 15 бара, която осигурява извличане на деликатни аромати и вкусове.

Твоят coffee shop у дома – показваме ти кафе разнообразие и машината, с която не се разделяме

KRUPS® NESCAFÉ® Dolce Gusto® GENIO S оправдава всичките ни очаквания, като ни позволява богато разнообразие от над 30 вида напитки. Използването ѝ е удоволствие, а приготвянето на кафе се случва за няколко секунди – само поставяме капсулата, настройваме функция спрямо предпочитанията си и създаваме перфектно творение.

Опитай и ти – създай твоя coffee shop у дома!

От зрънцето до чашата: 5 места, които сами пекат кафето си

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *