Големият победител в „Като две капки вода“ Владимир Зомбори – за сълзите в очите на артиста

0 коментара Сподели:

снимки: Като две капки вода

Понякога аплодисмените са за големите, за онези, които наистина докосват фините струни на сърцето. В снощната вечер станахме свидетели на грандиозния финал на „Като две капки вода“. Артисти, чудовищно шоу, препълнена зала. Истината е, че победител в сърцата на хилядите около сцената отдавна стана Владимир Зомбори. Той дойде, завладя и победи, а снощи съвсем заслужено грабна и почетния приз на финала. Хората се влюбиха в таланта, харизмата му и неподправената му същност, далеч преди снощната вечер. И въпреки еуфорията и времето за празнуваме, тук е моментът да отбележим онова повече, което прави победителя не просто любимец за един ден. Онова зрънце, което превръща актьора в талант, персонажа във вечен образ, момчето от театъра в звезда. Не за една нощ, а заради всички онези нощи труд преди това. Понякога в душата на артиста има едно особено пространство, в което преди да се качи на сцената може би се случва точно това… Светлини. Заслепяват погледа, усещаш топлината от прожекторите, която сякаш пронизва ириса, а вените започват да пулсират. Камера. Влизаш в света на милионите образи, които се въртят в ума ти като на лента, хилядите емоции, които предаваш чрез тях, вселената от похвати, чрез които искаш да добавиш или прикриеш себе си в образа.

Завесата се вдига и си ти. Сам. В ръцете ти е владението, в сърцето ти е желанието,

чрез образа ще стигнеш и ще ги накараш да притихнат или ще ги разочароваш до степен, сравнима с човешки грях. Този текст не е за „Като две капки вода“, а за хората, които могат да вдъхновяват дори и на фона на риалити формат… когато актьорът е актьор, негова сцена може да бъде телевизията, може да бъде театърът или киното, може да бъде място, далеч от неговата същност, но това, което притежава, успява да пробие бронята и стига до този, който иска да приеме изкуство в неговата най-истинска форма.

Владимир Зомбори. Както той самият скоро каза, явно пътят към успеха в кариерата на актьора е пряко свързан с телевизионния ефир.

Ще помним дълго това име, сигурни сме – дори и след като вълната на риалити славата отмине.

Защото пред таланта, освен да се поклоним, то друго не остава. Владимир Зомбори е онова доказателство, че в живота на всеки един от нас има човек, за когото не подозираме колко велик е всъщност. С умение, с талант, с добро, с бърз ум или друго качество, което се открива само в определен контекст, но не в ежедневния вододел.

Освен всичко успехът на актьор, част от трупата на Малък градски театър „Зад канала“, част от спектаклите „Заклеваш ли се в децата?“, „Премахни от приятели“, „Бел Ами“, с роли в киното и български телевизионни сериали, сред които „Вина“, е различен. С превъплъщението си в различни образи Владимир Зомбори показа, че владее на изключително високо ниво актьорската игра, а също и че притежава онази щипка магия, която успява да запълва въздуха в празната стая.

Сълзите. Сълзите в очите на артиста са признак на самокритичност и липса на его.

Да допуснеш, че е възможно да не си ти на челното място, да се съмняваш, да поемеш енергията на хиляди хора срещу теб, да осъзнаеш, че всъщност талантът бива оценен, стига да е на правилното място в точното време.

Сълзите в очите на артиста са знак, че шоуто трябва да продължи – още по-гръмко, цветно и мащабно, особено след падането на риалити завесите. Браво, Владо!

За още от същото – виж This is a love song – Весела Бабинова и Владимир Зомбори

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *