Събития за седмицата: 13-19 май

Слушаме картини и гледаме музика

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата: 13-19 май

Слънцето издава новия ден, а календарът ни сочи сърцето на месеца. 

Това означава, че сме в пика на пролетна София и предстои да видим къде ще ни отведе кулминацията. Седмицата ни е приготвила фестивално настроение, с което ще търсим нови добри приятели и артисти, на които да доверим душата си. Следващите 7 дни си припомняме спомени, седим и спорим, безгрижни и разсеяни слушаме картини и гледаме музика. Разбира се, че ще има и парти, само ела!

Иван Шопов представя изложбата Inner Temple
15 май, metta

Събития за седмицата: 13-19 май

Изкуството е нашият двигател всеки ден,

затова избрахме да ти покажем арт събитие, което си заслужава вниманието ти тази седмица. Спряхме се на изложба с графичните рисунки, посветени на вътрешния свят на човека. А още по-вълнуващото е, че картините вървят с музика – така всяка ще ни подари наслада както за очите, така и ушите. 

HARDONE with AIDA ARKO, BIIA, TEMUDO & more
18 май, Топлоцентрала

Събития за седмицата: 13-19 май

В началото на месеца споделихме на кои артисти казваме: „Hey DJ„! В нашата селекция присъстваха и имената, които предстои да напълнят Топлоцентралата с музика и да заглушат останалите емоции на София. Клубът ни зове, чакаме събота вечер!

SOFIA URBAN ART FESTIVAL | Фестивал за графити и улично изкуство
18-19 май, Моста „Чавдар“

Събития за седмицата: 13-19 май

Забелязваш ли парти настроението около себе си?

Това е само началото, защото прехода между пролет и лято ние наричаме накратко „фестивал“. Това доказва и Sofia Graffiti Tour, които избират именно средата на месеца, за да отпразнуват книгата си Sofia Ubran Art и петото издание на Sofia Graffiti Battle, като ни подарят двудневно вдъхновение. Локацията е мостът „Чавдар“, за който преди време ти разказахме, че стана първото място в София, на което може да се твори свободно. Ела с нас и научи повече за историята на графитите и уличното изкуство в любимата столица. 

Пролет в КвАРТал
17-19 май, Квартал

През изминалия уикенд бяхме в Пловдив – разхождахме се по калдъръмените улички, пихме бира с непознати, дишахме в ритъма на изкуството. Но не забравяй, че София има не по-малко специално място, което досущ отговаря на айляшката атмосфера. Точно така – за Квартал говорим.

Още по-хубавото е, че ще преживеем и него през май,

като именно от там предстои да изпратим тази седмицата с обещание за ритъм, приказки и изненади.

Editors’ Choice: артистичността на май

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *