5 събития, с които да се изявиш

Практична селекция на събитията тази седмица

0 коментара Сподели:

Ако от малък сцената те зове, приятелите ти те смятат за душата на компанията и песните под душа вече не са достатъчни за безграничния ти талант, време е да минеш на следващия левъл. Без значение дали силата ти е в рисуването, танците или чувството за хумор, все ще намериш нещо, с което да блеснеш!

СВОБОДНА ТВОРЧЕСКА ИЗЯВА

Напоследък София гъмжи от талантливи улични музиканти и само 10-минутна разходка може да ни остави без дребни. Не се оплакваме, дори напротив – щастливи сме, че има кой да се грижи за доброто настроение на минувачите. Ако и ти имаш някакви скрити заложби, ела да ни ги демонстрираш в градинката пред Театъра и да усетиш какво е да си в центъра на прожекторите. Добре дошли са всички – от танцьори и музиканти, до художници и поети. Ще има осигурено озвучаване, а събраните средства ще се използват за провеждането на Свободен фестивал на безвремието.
Кога: 25 май, четвъртък, 19:00ч.
Къде: паркът пред Народен театър „Иван Вазов“
Вход: свободен

LATIN BALLROOM & SALSA PARTY

Ако латино ритмите карат кръвта ти да кипи, слагай секси дрешките и идвай на парти! Чакаме те в Club Alcohol, заредени с усмивки и много енергия. Най-накрая часовете танци след училище ще придобият смисъл, особено ако си решил да впечатлиш нищо неподозиращата ти компания. Музиката е от Димитър Лазаров, а танцувалните умения – от теб.
Кога: 25 май, четвъртък, 21:00 ч.
Къде: Club Alcohol, пл. „Петко Р. Славейков“ №4
Вход: 5 лв.

НАПРАВИ СИ РАСТИТЕЛЕН ТЕРАРИУМ

С идването на хубавото време започваме да си мечтаем за поляни, дворчета или поне приличен балкон. Ако и ти като нас не се гордееш с най-яката тераса за летни партита, можеш да внесеш малко зеленина вкъщи с няколко… кактуса! Красивите терариуми, които ще сътвориш с помощта на ландшафтния архитект Биляна Лесидренска, няма как да не оберат овациите вкъщи. Затова запретвай ръкави и покажи на всички страхотните си цветарски умения.
Кога: 27 май, събота, 14:00 ч.
Къде: + това, ул. „Марин Дринов“ №30
Вход: 30 лв., с предварително записване

OPEN MIC В КОМЕДИ КЛУБ СОФИЯ

Ако всяка твоя история се превръща в двучасово представление със смях и сълзи, живот на ръба и драматични обрати, трябва да се запишеш за участие в Open Mic и Комеди Клуб София. Предлагаме да доведеш солидна агитка за подкрепа, а и за да има кой да качи клипче от изявата ти във фейсбук. В най-лошия случай ще се посмеем на теб вместо на шегите ти, но пък забавните ти истории ще се увеличат с още една.
Кога: 27 май, събота, 19:30 ч.
Къде: The Comedy Club Sofia, ул. „Леге“ №8
Вход: свободен

SUNDAY FUNDAY PAINTING PARTY

Ако тайно вярваш, че в теб живее прероденият Салвадор Дали, сега вече можеш и да го докажеш. В Rosso ще ти осигурят платно, статив, бои и четки, а от теб остава само да излееш гения си и да опиташ от винената им селекция. На разположение ще бъде и професионален художник, който да те напътства – не че ще имаш нужда. Ако в крайна сметка се окаже, че портретът ти има три очи и крака на главата, това не означава, че не можеш да рисуваш – просто в теб има повече Пикасо, отколкото Дали.
Кога: 28 май, неделя, 17:00 и 20:00 ч.
Къде: Rosso, ул. „Русалийски проход“ №13
Вход: 35 лв. за двама

Хвърли едно око и на събитията, с които да посрещнеш 24 май.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *