Готините къмпинги на юг от нас

Гръцките приключения под звездите започват съвсем-съвсем скоро

0 коментара Сподели:

Къмпингуването е начин на живот.
Запалиш ли се веднъж по него и дойде ли ей това време,

мисълта за плажа, тюркоазеното море, боровите горички и усещането за свобода рязко започва да те боцка.

Започваш да кроиш планове коя да е следващата ти дестинация и да мечтаеш за своя собствена каравана, с която да пуснеш котва и да останеш там цяло лято. Решението на всичките тези въпроси те чака надолу от нас и нашите приятели от Holiday Mobile.

Заедно обединяваме сили, за да организираме твоя следващ трип. От нас готини къмпинги, а от техния магазин, най-добрите каравани и кемпери с марката Bürstner . Mood: Camp On!

 

CAMPING PEFKARI BEACH
♦Thasos

Пефкари се намира на южния бряг на екзотичния о-в Тасос, в непосредствена близост до едноименния плаж. Mястото е заобиколено от маслинови дръвчета и борове и е много приятно. Достъпът до там е лесен – с ферибот от Керамоти или Кавала.

CAMPING ARMENISTIS
♦Sithonia

Това е сред най-популярните къмпинги в класациите. Тук задължително ще срещнеш повече българи, отколкото всякакви други хора и ще съчетаеш почивката и забавлението в едно. Разположен е в голям залив с изглед към п-в Атон и с прекрасна гледка към върха.

CAMPING KALAMITSI
♦Sithonia

И този къмпинг е популярен сред родните туристи. Подходящ е за семейства с деца и за хора, които обичат тишината. Има безплатен плаж с чадъри и шезлонги, магазин, игрище за тенис, фитнес, игрална зала и ресторант. Можеш да си наемеш палатка и от там.

PORTO ELEA CAMPING
♦Sithonia

Тук сме били многократно и няма как да пропуснем да препоръчаме мястото, където тюркоазеното море докосва брега, а девствените гори обгръщат целия къмпинг. Подходящо за пълноценна почивка преди или след пиковия летен сезон.

ARETI CAMPING
♦Sithonia

Мястото е чудно за любителите на водни спортове и е перфектно за хората, които искат да избягат от шума и да се усамотят. Къмпингът е истинска отправна точка за големия смисъл на малките неща в живота.

LICHNOS CAMPING
♦Epir

Къмпингът се намира в закътаното морско градче Парга, което сякаш е извадено от картичка. На една ръка разстояние са р. Ахеронтас и Додони, Никополис и още красиви археологически обекти.

MILOS CAMPING
♦Evia Island

Къмпинг в сърцето на о-в Евия, близо до приказното градче Халкида. Истински идилично местенце въпреки липсата на доста екстри. Препоръчваме да си наемеш лодка и да се разходиш наоколо.

POSSIDI CAMPING
♦Athos

Лятна дестинация за вечните студенти. Всички, които се чувстват млади, за да прекарат няколко шумни и забавни дни, без много сън и тайни за личния живот, ще бъдат изненадани колко ще им допадне това място.

NAVARINO BEACH
♦Peloponnesе

Кемп зоната е буквално на една крачка разстояние от морето. Можеш да паркираш караваната си на първа линия и да се отдадеш на сърф приключения или безкраен релакс. Единствено от теб зависи.

CAMPING THINES
♦Peloponnesе

Семеен къмпинг с много симпатични хора, като дори има и една българка в персонала. Плажът е невероятен, а на него от май до август можеш да видиш как костенурките снасят яйца и ги заравят в дупки.

SIMOS CAMPING
♦Peloponnesе

В къмпинг „Симос“ има зони с всички удобства за каравани и кемпери и една от най-красивите плажни ивици, разположена само на 50 метра от тях. Тюркоазеното синьо море, уникалната природа и пъстроцветното китно село Елафонисос ще те накарат да се влюбиш.

CAMPING TSOLIS
♦Peloponnesе

Намира се в историческия залив Наварино с красиви гледки и най-невероятния залез (всяка вечер). Можеш да хапнеш в ресторантчето на плажа или просто да си купиш зеленчуци и месо за BBQ-то от местния месар. След това просто седни и се наслаждавай на безкрайната синевa.


Лятото е на прага ни и багажът ни ни чака до вратата, за да го разходим напред-назад. Готови сме с маршрута, а за всичко останало се доверяваме на най-добрия специализиран магазин за къмпинг, свободно време и резервни  части за кемпери и каравани www.camping-sofiа.bg. Всичко предлагано там идва от Германия, а най-якото е, че можеш да си поръчаш аксесоари за следващия трип и онлайн, при това от понеделник до неделя.
 

Ние още от миналата година сме верни фенове на кемперите Buerstner, най-добрите немски представители, които ти предлагат условия като на малък луксозен апартамент. Варианти на къщи на колела има и на сайта www.buerstner.bg, сред които препоръчваме суперподходящите за семейни ваканции кемпери Rimor и караваните Caretta, които са буквално най-компактната лятна резиденция, която сме виждали.

Инвестицията в някой от тези представители наистина си заслужава, ако заветната цел е няколкомесечен престой на морето, или с други думи безкрайно синьо лято. А за по-кратки и спорадични ваканции можеш просто да си наемеш и тестваш кемпер под наем от www.kemperipodnaem.bg. Обещаваме ти, че сляпо ще се влюбиш! Точно като нас…

Всичко това се намира на адрес: гр. София ул. "Самоковско шосе" 97, кръстовището с Околовръстен път. Не ги пропускай следващия път, когато минаваш от там. Заслужават си!

ЗАЩОТО ВСИЧКО, КОЕТО ТИ ТРЯБВА ЗА ЛЯТОТО, Е СЛЪНЦЕ, ЛЮБОВ И ЕДИН КЕМПЕР ПОД НАЕМ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *