Алое вера и други всекидневни чудеса

Природата ни дава формулата за свежа кожа, а ние ще се възползваме

0 коментара Сподели:

„Здрав дух, здраво тяло“ е максима, в която вярваме. За да я спазим трябва да се погрижим и за кожата си. Ние постоянно се оглеждаме за нови начини, с които да я накараме да засияе още по-силно. В морето от козметика е трудно да се изгубим – особено когато търсим правилния продукт. Природата ни подшушва тайничко, че има растение, което ни помага да сме най-добрата версия на себе си – това е алое верата. Освен него на помощ в грижата за кожата идва и органичната хиалуронова киселина.

Как обаче ни помагат те, за да изглеждаме още по-свежи? 

Това, което ни се дава даром, трябва да използваме във възможно най-много варианти. Освен в сокове, води и лекарства, употребата на алоето е широко разпространена и в козметиката. Гелът в растението е идеален за овлажняване. Благодарение на своите хидратиращи и подхранващи своиства, той прави кожата по-мека и от кадифе. Една от най-обаятелните жени в човешката история – Клеопатра, е използвала именно алое верата, за да поддържа перфектния си външен вид и да съхрани младостта си. А оттам всичко е история – на пазара има милиони продукти, в които алоето е на преден план.

Какво обаче необходимо на един крем с алое вера, за да стане истински извор на младостта? 

Хиалуронът се превърна в нарицателно за фалш в последните години. Истината обаче е, че органичната хиалуроновата киселина е не просто полезна за кожата – тя ѝ помага да запази младостта си. Част от нея се намира и в колагена и това я прави особено важна съставка за кожата. Хиалуроновата киселина помага на кожата да запази свежестта си и намалява бръчките ѝ. Ясно ти е, че когато я смесиш с алое верата, се получава жестоката комбинация от свежест и красота. Блестяща + хидратирана кожа със сигурност е равно на широка усмивка. Garnier са тук, за да ни усмихнат и ни предлагат така желаното комбо.

Hyaluronic Aloe Jelly от Garnier е с 96 процента натурален състав. А останалите четири? Те изцяло се придържат към формулата и се допълват с тях в перфектна симбиоза.

Това, което най-много ни изкефи, е иновативната комбинация от хиалуронова киселина и алое вера, която те предлагат.

Тя го прави още по-полезен за кожата ни и помага фините бръчки да изчезнат като на магия.  Кремът се превръща в истинско 3в1 и е очаквано добра комбинация, защото може да се използва както за дневна и нощна употреба, така и като маска за лице.

Лека формула, интересна текстура, хиалуронова киселина, алое вера и, изненада – желирана текстура. Желираните кремове водят началото си от меката на козметиката – Азия. Затова ние бързо си взимаме бележка и ги пренасяме в нашите земи. Hyaluronic Aloe Jelly се усеща на кожата леко като гел от алое вера и почистват замърсените ѝ участъци. Хидратация, младост и красота. Кой би предположил, че чудото на алоето може толкова лесно да попадне в ръцете ни? В края на деня едно бурканче пълно с магията на алоето и хиалуроновата киселина винаги ще дойде на помощ. 

3 лесни стъпки да се приведеш в перфектен вид за 3 минути.

Четирите лица на пролетта.

Какво се случва в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *