Съвършена визия с кристален звук – бижутата отдавна не са това, което бяха

Показваме ти продукта на пролетта и града, който комбинира удоволствие с безопасност - слушалките FreeClip от Huawei

0 коментара Сподели:
Huawei FreeClip

Познаваш ни – градът е нашата муза.

Дългите дни, бързото кафе и чарът на динамиката са това, което ни зарежда и ни носи дневна мотивация да продължаваме преследването на София. По улиците на столицата обаче се крият истинските съкровища – хората, техният стил, поведение и избор. Именно те ни показаха, че тенденцията води към хай-тек аксесоарите, нежни като бижута. Затова пожелахме новото модерно и го открихме при нашите приятели от Huawei. Те разполагат с нов дизайн слушалки в комбинация от комфорт, красота и функционалност.

Техният модел се казва FreeClip, ние го наричаме „новата ни лайфстайл визия“.

Разказваме ти за този страхотен аксесоар и неговите параметри – чети надолу, започваме с…

Визията!

Да си различен винаги е на мода, а да разполагаш с хай-тек аксесоар, досущ приличащ на обеци, е повече от иновативен подход, който дори не сме очаквали да видим и силно ценим.

С визия на красиво и нежно бижу слушалките FreeClip,

които идват в елегантен матов кейс за зареждане, перфектно допълват градския ни стил. Те са в минималистичната сферична форма, а ергономичният дизайн ги прави удобни и леки. Специалното в тях също е и Open-fit дизайнът, който позволява на ушите да дишат, докато TPU намалява заглъхването и прекъсването. Избираме ги в пролетния лилав цвят, а за теб оставяме по-класически вид – в черно.

Технически параметри

Това, с което FreeClip ни печели още повече, е тяхната функционалност, удобство и издръжливост.

Приятно слушане с Open-ear позволява да носим и двете слушалки на всяко ухо, а формата C-bridge освен с атрактивен дизайн разполага и с мемори форма, която създава комфорт, не притиска и пасва плътно. Така аксесоарът отвън изглежда персонализиран,

а ти получаваш отлично качество, чисти вокали и индивидуално изживяване.

И понеже знаем, че ще се влюбиш в звука, е време да те зарадваме и с дългия живот на батерията – имаш 8 часа само с едно зареждане и 32 с напълно зареден кейс. Времето за слушане контролираш ти, а ако искаш да превключиш, превъртиш или паузираш – можеш да го направиш с докосване. … има контрол с жестове, който също можеш да определиш спрямо своите предпочитания.

Предимства

За финал запазихме това, което различава тези слуашалки от всички останали! С вълнение споделяме, че с тях любимите ни книги и подкасти оживяват, а предпочитаните песни от плейлиста се превръщат в концерт на живо, без да изолират напълно живота около нас. Това е огромно предимство, което позволява да почувстваме историята, да се потопим в музиката, но същевременно и да усещаме промените наоколо.

Така, когато пресичаме улицата, караме колело, работим в офиса или спортуваме навън, не се нарушава концентрацията и бързите реакции.

Освен това независимо как и къде ги използваме, имаме възможността за достъп до две устройства, което ни позволява да комбинираме телефона с таблета, компютъра или часовника.

Да, FreeClip ни дават безкрайно удоволствие, но и необходимата безопасност! Ние ги имаме, твой ред е!

Editors’ Choice: аромата на март

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *