Пет неща, които обожаваме в Сидни Суини

Разказваме ти защо сме тотално влюбени в тази невероятна актриса и ти разкриваме тайните ѝ за разкошна коса

0 коментара Сподели:
Пет неща, които обожаваме в Сидни Суини

През целия март те запознаваме с жени, на които се възхищаваме, и чийто талант е абсолютно вдъхновяващ. Сред добре познатите ни любимки има и чисто нови фаворитки и сред тях безспорно се нарежда Сидни Суини.

Русокосата грация ни впечатли и прикова към екрана още с появяването си в „Еуфория“

през 2019 г. и участието си в първия сезон на „Белият лотос“ през 2021 г. За тези си роли тя получи две номинации за наградите „Еми“, а след това не спря да покорява върхове. Видяхме я още и в Everything Sucks!, „Разказът на прислужницата“ и Sharp Objects, като Сидни участва и в „Имало едно време в Холивуд“ на гиганта Куентин Тарантино. През тази година, тя е в първите редици на „Madame Web“, като Джулия Карпентър, а ние ти даваме петте причини защо целият свят се влюби в нея до уши. Сидни е сред новите посланици за Kérastase и тяхната иновативна серия Première, затова в долните редове ти разкриваме и тайните ѝ за разкошна коса. Чети смело!

Сидни и модата

Първата причина да забележим Сидни, освен актьорския ѝ талант, е нейният страхотно точен усет за мода. Типично в стила на поколението Gen Z, тя успява да съчетава супер небрежни визии, но и да се появява в иконични тоалети на червения килим. На премиерата на Immaculate, тя буквално наелектризира тълпата с бял, скулптуриран топ, направен от цветя с елемент на две ръце, обгръщащи кръста ѝ.

Визията беше съчетана с черен панталон и коса с мокър ефект, а топът беше толкова секси, че остави съвсем малко на въображението.

След наградите „Оскар“ 2024, Сидни пресъздаде образа на Анджелина Джоли от 2004 г. Въпросната кремава рокля в стил „стар холивудски блясък“ затвърди статута на Анджелина като модна икона в началото на 2000-те години, а сега Суини повтори тази иконична визия. На партито след Оскарите на Vanity Fair през 2022, актрисата се появи в лилава рокля с горна половина, инкрустирана със скъпоценни камъни, а на червения килим на People’s Choice Awards, Сидни заложи на яркочервена рокля на Monot, която затвърди статута ѝ на абсолютна модна икона.

Коса за чудо и приказ!

Другото нещо, заради което обожаваме Суини е страхотната ѝ коса! Тя вече е официален посланик на новата серия на Kérastase – Première и именно чрез нея подържа косата си в отлично състояние. В Kérastase здравата на вид коса е проява на сила, увереност и амбиция.

Новата серия Première е доказателство за това, което марката винаги е изразявала – грижата към жената, отвъд нейния външен вид.

Посланието „Преоткрийте вътрешната си сила“ отключва безкрайния потенциал да бъдем силни в професионалния и личния си живот.

Prémiere е безпрецедентно научно откритие, което показва, че калцият във водата влияе на уврежданията върху косата. Разбирането на този факт позволява на бранда да създаде серия, която първо премахва излишъка от калциеви частици, а след това възстановява косата, като помага да бъдат възстановени прекъснатите връзки между кератиновите вериги.

Prémiere обединява иновативни продукти, обогатени с формули и ценни съставки за всеки тип увредена коса.

Сред звездните съставки на новите продукти са лимонена киселина, която действа от повърхността до сърцевината на косъма. Глицин, който прониква във вътрешния слой на косъма и свързва отново прекъснатите връзки между кератиновите вериги и пептиди – верига от аминокиселини, която запълва повърхността на косъма. Ароматът на серията пък ни пренася директно в Италия и е създаден от френските парфюмеристи Александра Карлин и Катрин Поенсен Стефани. Той пленява с коктейл от цитруси и мандарина, заобиколен от портокалов цвят и жасмин. Серията Prémiere ти дава 99% по-силна коса, до +97% подсилване на вътрешната структура до 73% вътрешно възстановяване и до 72 ч. анти-фриз ефект.

За да имаш красива коса като на Суини не пропускай продуктите – Декалцираща възстановяваща пре-грижа за увредена коса Kérastase Premiére Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur, Декалциращ възстановяващ шампоан за увредена коса Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur Shampoo, Възстановяваща маска против накъсване за увредена коса Kérastase Première Masque Filler Réparateur Hair Mask, Декалциращ възстановяващ балсам за увредена коса Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur Conditioner, Интензивно възстановяващо олио за блясък Kérastase Première Huile Gloss Réparatrice Hair Oil и Възстановяващ анти-фриз серум за увредена коса Kérastase Première Concentré Liquide Resurfaçant Hair Treatment.

Любов, която остава

Третата причина да кажем „браво!“ на Сидни е, че независимо от слуховете за романтични връзки, които ѝ приписваха с различни нейни колеги от Холивуд, тя остана вярна на любовта към годеника си Джонатан Давино. Влюбената двойка е заедно от 2018 г. и се сгоди преди почти две години, през март 2022 г.

Пътят към върха

Причина номер четири да обожаваме Суини е, че успехът ѝ никак не е дошъл лесно. Тя разкрива, че родителите ѝ са били на ръба на финансовите си възможности, а тя се колебаела дали да не се откаже от мечтата си да бъде актриса. „Гледах как родителите му губят всичките си пари. Продадохме дома си и спяхме в къщата на наши приятели. Когато идвахме на прослушване в Ел Ей, отсядахме в долнопробни мотели“, разказва 26-годишната актриса. Финансовият натиск над семейството на Сидни е продължил с години, но тя казва, че най-мъчителни са били месеците преди безпрекословния успех на „Еуфория“. Заедно с родителите и брат ѝ са делели една мотелска стая в Лос Анджелис, тъй като цените са били над възможностите им. И не са си позволявали друго разходи, освен тези за храна.

Като подарък за родителите си, които не са се отказали да ѝ помагат и в най-трудните времена, Сидни откупува семейния им дом.

Приема тялото си и го обича

Сидни е пример за подражание на много млади момичета, затова адмирираме опитите ѝ да ги насърчи да приемат себе си и тялото си. Тя си спомня, че се чувствала толкова несигурна относно големия си бюст, докато била в гимназията, че е мечтала да намали гърдите си оперативно. „Когато бях в гимназията, се чувствах неудобно за това и си казвах, че когато навърша 18, ще се подложа на операция“, казва тя. „И майка ми ми каза: „Не го прави. Ще съжаляваш в колежа.“ И толкова се радвам, че не го направих“. Тя апелира и днес всички млади дами да започнат да се грижат и да обичат даденостите, които природата им е дарила,

като по този начин прокламира да се научим истински да обичаме себе си.

„Използвайте това, което имате. Притежавайте го с гордост. Обичайте го“, споделя тя. За финал ти казваме, че предвиждаме бляскаво бъдеще на Сидни и те съветваме да се възползваш от всичките ѝ тайни за красота. Определено си заслужава!

За още от същото – виж Отвън-навътре – грижа, която да подариш на тялото, душата и себе си

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *