В София през уикенда: 10 – 11 юни

Какво още в уикенда на Прайда?

0 коментара Сподели:

В уикенда на SOFIA PRIDE ти казваме "да прогоним предразсъдъците", защото независимо дали ще се включиш в събитието или не, предубедеността на никого нищо добро не е донесла. В следващите два дни можеш още да бъркаш коктейли, да пазаруваш, да научиш това-онова за начина, по който най-добре да присъстваш в Instagram, и да попаднеш на някоя винтидж находка (чаша), в която цяло лято да си пиеш виното.

SOFIA PRIDE 2017
СЪБОТА, ПАМЕТНИК НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ,  18.00 ЧАСА

Ако искаш да застанеш зад позицията "Да прогоним предразсъдъците" и независимо от сексуалната си ориентация искаш да подкрепиш любовта във всичките й форми, можеш да се включиш в Sofia Pride. Спретни се цветно и с много широка усмивка. Препоръчваме ти да хвърлиш поглед на правилата за участие и безопасност, защото е важно всичко да мине гладко и без инциденти. 

DISASTER TO MASTER | COCKTAIL CLASSES
СЪБОТА, ONE MORE BAR, 15.00 ЧАСА

Коктейлният клас за ентусиасти този месец е с пиратска тема. Алкохолът на фокус е ром, а "учениците" ще се учат да бъркат мохито по-добре от Сони Крокет в Miami Vice. В съботната тема ще е още нещо фундаментално при приготвянето на коктейли, а именно – методите на смесване. Кои са те и колко часа във фитнеса ти трябват, за да боравиш смело с шейкъра? Как да избереш правилната техника и какво е fusion при коктейлите и тяхното смесване. Нямаш никаква идея? Спокойно, и ние нямаме! Ето защо Disaster to Master гостуват на One More Bar, където барманите всичко си знаят и обичат да споделят.  Останали са две места в класа, така че побързай да ги грабнеш.

MEET & GREET WITH MADEMOISELLE AIA
СЪБОТА, H&M (БУЛ. „ВИТОША“ 6) 15.00 до 18.00

Следобеден летен шопинг звучи като нещо, което идва съвсем преди да запалим на изток към морето. H&M Summer Getaway си има гост и това е Алис от блога Mademoiselle Aia, която ще дава съвети за шопинг, посветен на бързите плажни уикенди, точно както ги обичаме. Пак там ще се "разиграят" и три шопинг карти на стойност всяка по 150 лв. Изглежда си заслужава да минеш.

TELL ME MORE: HOW TO BUILD A PERSONAL BRAND ON INSTAGRAM
НЕДЕЛЯ, 12.30 – 15.30, LAVANDA

Ако се опитваш да развиеш Instagram акаунт или се чудиш защо въобще ти е така нареченият "личен бранд", първото от серия събития на TELL ME MORE EVENTS е за теб. Ще разбереш как да привлечеш правилна публика и да задържиш вниманието й със съдържание, което интригува и изглежда консистентно. Останалите теми ще се въртят около обработка на кадрите и монетизиране на вече популяризирания канал. Гостува "блогър без блог" –  Биляна Славейкова (@bibons).

VINTAGE GLASSES
НЕДЕЛЯ, CRAFT (УЛ. „ЦАР АСЕН“ 53), 14.00 – 19.00 ЧАСА

Тайната градина на Craft е една от любимите ни този сезон. В неделя Bric-A-Brack ще представят винтидж колекция чаши за вино, уиски и аперитиви от миналия век. Към това прибави и бар аксесоари (ледарки, гарафи, декантери с френски и английски произход), които идват точно навреме, ако си ентусиазиран да си забъркваш коктейли вкъщи. На място ще има розе и летни напитки.

Даваме ти инфо и за фестивалите през лятото.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *