Софийските барове и техните коктейли, които ни опияняват от любов

Love Potions: Ела с нас там, където напитките са богатство от вкус, страст и удоволствие

0 коментара Сподели:
Ozone Skybar & Lounge

Митичният и романтичен февруари все още е тук,

а ние определено сме намислили специално празнуване в Месеца на любовта. Разбира се, нищо нямаше да е същото, ако

софийските барове не бяха приготвили специални „любовни отвари“.

Отваряме вратата към баровете, на които да се спреш за по едно романтично питие точно в месеца на влюбените, и ти показваме напитките, които барманите ни забъркват в този щастлив сезон на удоволствието.

Lavele Garden

Lavele Garden

Както добре знаеш, Lavele е място, на което ще се насладиш както на свежи, пъстри и интересни ястия, така и на вълнуващи коктейли поднесени в необикновенни чаши.

Изкуството на миксологията е като платно,

върху което всеки професионалист да изрази креативност, страст и отношение към напитките. Тук ни презентират две майсторски съчетани питиета, с които любовта да се отбележи с индивидуалност и стил. Разполагаме се удобно, за да опитаме Princess Mera с водка, кордиал от маракуя, лимон и просеко или Harley Quinn, съставен от текила, лайм, кордиал от бъз и тоник. Наслади им се и ти, обещаваме ти истинско блаженство!

бул. „Витоша“ 34
089 777 6776

Memento

Memento

Memento е любим спот за всички, за които доброто прекарване е абсолютен приоритет. Всяка от локациите те очаква от сутрин до вечер с най-подходящия за целта арсенал от питиета, с разнообразни събития и много свежо настроение. Страстният Love Potion, който ни забъркват е с вълнуващото име Burning Blueberry, а вътре се примесват вкусове на водка, Italicus ликьор, пюре от боровинка, сироп джинджифил и лимон. С този коктейл определено ще утолиш жаждата за сладост, която за баланс, е примесена с пикантна нотка… точно като любовта.

Ozone Skybar & Lounge

на откриващата снимка

В пика на романтичния февруари, усещаме онзи сладък гъдел, който ни напомня да празнуваме любовта колкото се може по-често. Водим те във висините на града, където ежедневните грижи се изпаряват, а магията и майсторският вкус властват над всичко останало. Нямаме търпение да опитаме от „любовните отвари“, които са подготвили тук и да отпразнуваме подобаващо месеца на любовта. Поднасят ни The 29th с водка, маракуя, фреш лайм, ванилия и пяна от шампанско и Pink Gold – розов джин, ликьор от роза, бял горчив ликьор и златен прах за разкош. Voilà! Не може да бъде по-хубаво…

бул. „Витоша“ 89B
088 325 3600

КЕВА

КЕВА

Клубът за естетическо възпитание на артиста успя да възпита и у нас пословичния си бохемски дух и стремежа към добро настроение. Типично в техния закачлив стил, поднасят едно не по-малко закачливо питие, а именно – „ХодиГоRaspberry”. Коктейлът е съставен от “Peach and Raspberry” джин, веган белтък, лимон, битер малина и кампари.

Опитай го с половинката си, опитай го с приятел, опитай го от любов към теб самия.

Ние оставаме тук, под светлинките, измежду цветята, поклащайки се в романтичния ритъм на февруари. Ела и ти!

ул. „Георги С. Раковски“ 114
087 863 3505

Спутник

Спутник

Вселената от вкусове – Спутник, ни изненадва с

едно изключително коктейлно предложение, което обаче е… без капка алкохол.

Ако се чудиш как ще спечели сърцето ти, отговорът е много прост – NoClover Club се приготвя със специален безалкохолен дестилат от хвойна, напомнящ любимия джин, с малинов кордиал, захар, лимон и фалшив яйчен белтък. Изключително свеж и вкусен, ще очарова дори най-големите скептици, които смятат безалкохолните коктейли за скучни. В контекста на празника на любовта, Спутник напомнят, че най-хубавото опиянение идва именно от любовта. Cin cin!

бул. „Янко Сакъзов“ 17
088 498 2098

Go Guide Food&Drink Awards: Награди победителите сред заведения за чудо и приказ

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *