Editors’ Choice: любовта на февруари

Между стрелата и сърцето

0 коментара Сподели:
Editors’ Choice: любовта на февруари

Февруари е романс по своему,

той някак съумява да наелектризира въздуха със специфичното си обаяние, така, че дори скептиците да обърнат внимание на закачливите стрели на Купидон.

Селекцията ни от месечни впечатления далеч не е в розово,

но е достатъчно атрактивна да оцвети тези двадесет и девет дни с поне няколко нюанса любов. Към теб, към половинката, към киното, към музиката, към градската среда. Към какво обърнахме поглед, слух и сетива – чети в следващите редове.

Lena-Lena Lingerie

Lena-Lena Lingerie

Lena-Lena Lingerie е бранд, който доказва, че устойчивост и стил могат да стоят на една плоскост и да се хванат ръка за ръка. Всеки разкошен артикул от колекциите бельо е ръчно изработен в България и подложен за довършителни детайли и финални щрихи в базата им в Калифорния, САЩ. Моделът на производство е с нулев отпадък и минимален остатък от тъкани, а резултатът е едно от най-чувствените и женствени произведения на изкуството, които сме срещали.

Insano от Kid Cudi

Insano от Kid Cudi

Деветият студиен албум на Kid Cudi – “Insano” излезе на 12-ти януари тази година, като този път в него участие взима доста голяма компания от имена като DJ Drama, Travis Scott, Pharrell, A$AP Rocky, Young Thug и други. Винаги сме обичали музиката на Kid Cudi заради психеделичния характер и космическото звучене, което този път обаче, остава леко настрана. Албумът определено е с трап характер, но пък вътре има яки бийтове, добър flow и един по-позитивен тон, на фона на предходни проекти от Cudi, които се отличават с по-мрачни послания и звучене.

“Wow, I must say, life is amazing these days
I guess you could say this is the new and improved me, you gotta love it”

Subcultura

Subcultura

Те са същинско произведение на изкуството! Ръчно тъканите килими на SUBCULTURA обединяват абстрактната естетика и традиционните техники в правенето на килими. Зад проекта стои Маргарита Димова, която освен тях, прави и разкошни обекти за дома. Керамика, възглавници, огледала – да пренесеш въображението й вкъщи е истински подарък за всяко уютно пространство. Ако искаш да се докоснеш до тях и да избереш своята форма и цвят – отбий се в Subcultura Social Gallery на ул. „Герлово“ 3.

Lunar New Year of the Dragon

Lunar New Year of the Dragon

Diesel улови погледа ни с интересна илюстративна тениска, която се оказа част от новата им капсулна колекция, посветена на Годината на Дракона. Lunar New Year of the Dragon е създадена от вещия поглед на творческия директор на бранда Glenn Martens и е съставена от панталони, хуудита, тренчкот и други. В колекцията се отличават драконови принтове, деним с интересна обработка и нюанси на тъмно кафяво и наситено червено, символизиращи късмет, щастие и богатство. Лимитираните предложения се предлагат в уебсайта им като цените варират между $275 USD до $2,695 USD.

Истински детектив: Тъмната страна

Истински детектив: Тъмната страна

Новият дългоочакван сезон на True Detective стартира на 15-ти януари в HBO Max, като този път криминалната поредица обещава дори по-неочаквани обрати. Аляска и последният ден от годината, в който слънцето изгрява – още с трейлъра беше загатнато, че сезонът ще е изпълнен с тайнственост, студ и тъмнина. Необяснимо изчезване на осем учени в мистичния полярен район и герои, които да наблюдаваш много внимателно. Този път сюжетът се развива в настоящето, а главните роли са поверени на Джоди Фостър и Кали Рейс. Приятно гледане!

sofia.brickcity

sofia.brickcity

Съвсем скоро, в Instagram се появи един акаунт, който веднага ни направи впечатление с хумористичните си, изпипани в детайл анимации, сатиричен характер и дръзко виждане за заобикалящата ни градска среда. „Sofia.brickcity е алтер легото на един ядосан, но добър човек и неговите наблюдения над софийския бит. Понякога злободневни, друг път доведени до абсурд, целта им е да провокират размисъл над общите ни проблеми и помежду другото, да разсмеят. Изводът винаги остава в ръцете на зрителя, или иначе казано – “Всеки сам да си преценье”.“

Съветваме те да го последваш още сега и да го оцениш както подобава.

Пет причини да дадеш своя вот за любимите си заведения на Go Food&Drink Awards

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *