Пет причини да дадеш своя вот за любимите си заведения на Go Food&Drink Awards

Кулинарната сцена е готова за спектакъл, главната роля играеш ти – гласувай за най-добрите, защото…

0 коментара Сподели:
Пет причини да дадеш своя вот за любимите си заведения на Go Food&Drink Awards

Go Food&Drink Awards се правят със същата любов, с която се приготвя първото кафе за деня.

Те съдържат и пропорциите, които избираш в часовете, размиващи границата между късната закуска и подранилия обяд. Наградите имат и идентични съставки с чинията, на която посвещаваш очакваната обедна почивка, а също идват с точната порция, с която се глезиш вечер. Подправени са с пяната на добрата бира и с послевкуса на запомнящото се вино. Go Food&Drink Awards са като предпочитаните напитки и свежата музика, които те карат да обикнеш нощта.

За девети път се качваме на кулинарната сцена и каним на нея тези, които не просто направиха впечатление, а изпъкнаха.

Заслужилите определяш ти! Имаш време до 18-и февруари да гласуваш на awards.goguide.bg, а ето и пет причини, които ще мотивират вота ти.

Изрази мнение

Ти си важен – за нас, за заведенията, за стандарта!

Твоят опит, мнение, вкус са тези, които решават победителите. Избери местата, които гъделичкат сетивата и доставят желанията ти в красива чиния и дълбока чаша. Дай пет на тези, които успяха да надвият глада и жаждата и да ги превърнат в безкрайно блаженство. Сподели кои са твоите фаворити, които те накараха да ахнеш и по-важното – да се върнеш!

Открий нови места

Гласуването на Go Food&Drink Awards ти дава възможността да опознаеш София и Пловдив.

Отвори гастрономическата карта и постави пръст върху локациите, които срещаш за първи път. Запази ги, посети ги и прегърни различното. И през 2023 г. кулинарната култура мотивира създаването на нови места, които не само оправдаха очакванията, а ги надминаха. На тях сме посветили няколко категории и те приканваме следващата ти апетитна разходка да бъде посветена именно на тях.

Подкрепи любими заведения

Закуска, брънч, обяд, вечеря и парти – всеки повод отговаря на любимо място. Там облизваш пръсти, вдигаш наздравици, запознаваш се с нови хора. Него избираш да отидеш както с твоите хора, така и за първа среща. Дали е нова локация или добър стар познайник – подкрепи го! Имаш на разположение 22 категории, избери вкуса.

Празнувай удоволствието

Задай си въпроса: Кое заведение в последната година докосна съзнанието и открадна сърцето ти?

Замисли се къде избра да празнуваш важните моменти, кога запечата най-хубавите кулинарни спомени, как мястото те накара да се почувстваш специален. Използвай афинитета ти към доброто меню и посети awards.goguide.bg, за да подкрепиш удоволствието. Признаваме ти – изборът няма да е лесен, защото номинирани са най-добрите сред най-добрите!

Спечели награди

Твоят вот има влияние!

С участието си подаряваш на твоите избраници повече от глас – така им осигуряваш похвала за свършената работа, уважение за отношението и признание за автентичността. Но освен подкрепа за бизнеса твоят вот носи и стойност на подарък.

Гласувай на awards.goguide.bg, защото участието ти може да бъде възнаградено с награди.

Не забравяй, че гласувайки за любимите си места в София и Пловдив участваш и за една от наградите на Fashion Days – три ваучера за пазаруване на стойност 500 лева. Тази година в Go Guide Food&Drink Awards присъства и еко категория, мотивирана от Еко Партнърс, за която ти разказваме тук.

С подкрепата на генералния ни партньор Takeaway имаш възможността да спечелиш ежеседмични специални награди!

Докато чакаш победителите сред заведения за чудо и приказ, утоли жаждата с „Велинград Alcalia“, натурална минерална вода от душата на Родопите. Заложи на качественото българско вино и празнувай любимите места в София и Пловдив с палитрата на Domaine Boyar. Виж перлите на гастрономическата карта и вдигни наздравици за номинираните с Finlandia Botanical, Jack Apple и Gin Mare! Следвай любопитството и разгърни креативността с вкусовете на Schweppes! Избирайки любимците ти от номинираните места, можеш да спечелиш и награди от Estrella Damm – Brewed in Barcelona, които подаряват 10 ледарки с бири на 10 от гласувалите. Go Food&Drink Awards се осъществява с подкрепата на JTI България.

Go Guide Food&Drink Awards: Награди победителите сред заведения за чудо и приказ

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *