Погрижи се за бъдещето – върни стар електроуред и вземи ваучер за нов

Направи място за по-добро утре с мисъл за природата – eMAG знае как да те възнагради

0 коментара Сподели:
eMAG recycle

Нова година, нова мисия за планетата ни. Знаеш, че ни е грижа какво се случва в природата, на планетата, около нас. Скоро дори ти разказахме за новата ни еко категория на Go Guide Food&Drink Awards.

Именно защото вярваме, че грижата към средата, която ни заобикаля, е важна,

сме готови да премахнем някои вредни навици – онези битовизми, които или подминаваме, или им се дразним, а рядко решаваме да променим. Като мъката, която ни създава отдавна прекъсващия сешоар, или факта, че всяко гладене е битка не с намачканите дрехи, а с включването на ютията.

Затова с радост ти съобщаваме, че една от любимите ни кампании на eMAG е отново тук,

за да ни даде нова супер мисия за изпълнение, която само ще подобри нас, теб и околната среда. Става въпрос за инициативата, в която ще отървем дома си от стари, неработещи или неизползвани електроуреди в подкрепа на по-устойчивото ни потребителско бъдеще. Ако искаш да се включиш, но не знаеш къде да занесеш твоите вещи – тази статия е за теб.

Намигваме ти, че ще получиш и награда!

eMAG recycle

Нали не смяташ, че електроуредите са вечни и ще ти служат винаги толкова добре, колкото в първия ден от разопаковането им? Недей да развиваш чувства към тях и ако не можеш да ги поправиш, по-добре ги замени с нови. По-важното тук е как ги рециклираш, а ако случайно не знаеш къде да ги върнеш – то ние ще ти дадем точното място.

Вече ти загатнахме, че eMAG възобнови инициативата си „Направи място за по-добро утре“.

Така между 29 януари и 29 февруари ще имаш време и възможност да се разделиш с всички предмети, които повече ти пречат, отколкото помагат, като ги занесеш в един от трите шоурума на бранда. Там ще получиш сигурността, че ще бъдат рециклирани правилно и

ще се включиш в мисията за подпомагане на опазването на околната среда. 

Още по-вълнуващото е, че доброто се възнаграждава, а връщането на ненужна техника ще ти осигури ваучери за чисто нови електроуреди. 

За да участваш в кампанията, не е задължително старите вещи да са закупени от eMAG, но е важно те да спадат в една от следните категории: лаптопи, настолни компютри, монитори, таблети, малки домакински електроуреди, електроуреди от категорията „Лична грижа“ и телевизори. В зависимост от техниката, която занесеш, можеш да получиш ваучер на стойност до 50 лева, а за твое удобство оставяме и пълния списък с продуктите, включени в кампанията.

Остава само да избереш най-удобния от трите шоурума на eMAG –

столичните Serdika Center (ниво -1) и Paradise Center (ниво -1), както и пловдивския Mall Plovdiv (ниво 1), и да получиш подарък за своята грижа към природата.

Еко категорията на Go Guide Food&Drink Awards – виж местата, които ни впечатлиха с еко практики

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *