Пет red flags, че той те търси само за секс

Дойде новата година и е време да се събудим с няколко червени флага, че сме просто готината мацка в леглото му... и нищо повече

0 коментара Сподели:
Пет red flags, че той те търси само за секс

2024-та е и ние наистина сме твърдо решени да спрем да си градим пясъчни кули в любовта, а да стъпим здраво на земята и да погледнем суровата и жестока истина право в очите.

Всъщност реалността невинаги е задължително да е лошо нещо, даже напротив.

Ако започнем да осъзнаваме истинската си роля в живота на някого, дори и тя да не е тази, която ни се иска, „трезвостта“ ще ни освежи. Време е да си направим силна чаша кафе, да седнем на дивана, да си пуснем готина музика и да си кажем: „Ок, много го харесвам, но май просто правим секс и това е ок“. Ако още се чудиш защо този сладур, който денонощно обикаля в мислите ти като пълен психопат, но така и не ти предлага дори на едно кино да излезете, за разлика от секси обажданията му след полунощ, е твоето момче – време е да прочетеш за предупредителните червени флагове, които светят като морски фар в лунна нощ, и да осъзнаеш, че да си изгубена русалка в нечие бурно легло не е най-добрата ти опция за следващите 12 месеца. Хубаво е да си единствената покорителка на неговия океан, разбира се, освен ако и ти не искаш само секс забавления. Сигналите му понякога са повече от ясни, просто ние отказваме да ги погледнем право в очите. Ето какво би правил, ако те търси само за секс:

Само по тъмно

Когато ти се обади, той е мил, страхотно прелъстителен, говори ти красиви секси думи, държи се като съвършен джентълмен и разбира се – те кани у тях за Netflix and chill. Дотук няма нищо лошо, ако и ти си ок – всичко е точно, но ако с това момче ти се иска да имате нещо повече от супер секс, положението не е розово. Ако той те търси всеки път само и единствено след като слънцето залезе или след 0:00 часа – момиче, това е стопроцентово bootie call. Ако сте се виждали само по тъмно, а най-далечното и интересно място, на което сте били, е трипът от спалнята до кухнята му за малко пица или уиски, положението е ясно.

Можеш да махнеш този червен флаг при първия изпратен залез след цял ден заедно, а не при първия посрещнат изгрев след поредната ви нощ от просто секс и нищо нататък.

Той е винаги зает

Добре е всеки да има натоварен график, но ако това означава, че твоят човек никога не може да намери време за вечеря или кино, но винаги може да намери време за малко забавления между чаршафите, тогава той не е зает – той просто иска да бъде зает. Ако знаеш, че той има време да излиза с приятели, да ходи на спортни събития и да прекарва часове по баровете, но е твърде зает да те изведе за малка разходка, брънч или кафе в неделя следобед – всичко е ясно. Той просто не иска да инвестира време в теб. Ако човек иска – винаги има начин, ако не иска – има хиляди оправдания за натоварения си график. Тук нещата са черно-бели и всякакви оправдания са излишни.

Игра на котка и мишка

Да не отговаря, да се следим кога кой е на линия, да гледаме таговете от местата, на които е бил, и да чакаме с трепет кога ще сийне съобщението ни, може да е тръпка и да е забавно само в началото. Също може да е секси, особено ако сме на 16. Ако обаче нотификациите ни и той мълчат и се сеща за нас само когато е в настроение, трябва да е ясно, че всичко е само и единствено за да ни се наслади за час-два между чаршафите. Ако мъжът иска да сте повече от приятелчета за секс, няма да е нужно да го издирваш и търсиш все едно си Google. В любовните правила на вековете винаги някой гони другия.

Когато обаче ловецът е жената, а плячката хич не се вясва освен в часовете след полунощ – нещата не са здравословни.

Only dirty talk

Случвало ли ти се в горещите часове, в които сте заедно, да се опиташ да разбереш повече за него, семейството му, работата му, бившата му приятелка, да му кажеш как се чувстваш, да му поискаш съвет или просто да говориш за твоите важни неща. Ако при всеки опит за такова светотатство той сменя темата или предпочита да ти говори мръсни думички в ухото, но в никакъв случай да не навлизате в по-дълбоки теми, тогава твоето момче просто не желае да се обвързва. Той нито иска да те опознава, нито ти него и тактично иска да ти подскаже, че всичко, заради което сте заедно в тази стая е… „сложено на масата“, ако може да сме тактични. Той не инвестира в теб нито емоционален, нито словесен, нито времеви ресурс, така че няма „да те купува“. Няма интерес от изобилието, което му предлагаш. Човекът просто разглежда.

Няма смесени сигнали – просто няма!

Момичета, момчетата не са сложно устроени създания. Те са прекрасни, но нямат пет пласта задни мисли под това, което са искали да ви кажат. Ако той каже „гладен съм“, това означава „гладен съм“, ако ти каже „искам те“, има предвид точно това, а ако обясни, че може да се забавлявате, но не желае връзка, със сигурност не ви говори метафорично.

Мъжете казват каквото мислят, защото наистина го мислят.

Той не е наранен, не желае да го спасявате, да го учите, да му показвате какво е истинска любов. Ако наистина иска нещо с вас, ще го разберете веднага. Той не ви дава смесени сигнали, защото такива просто няма. Ако се виждате от месец-два или от година-две и не познавате нито един негов приятел, не сте излезли никъде заедно и не говори за „вас“, а за себе си – „вас“ няма и да има. Както е казал Буковски: „Понякога нещата са точно такива, каквито изглеждат. И това е всичко“.

За още от същото – виж Всичко, което трябва да знаеш за мъжкия оргазъм

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *