Сочно лято на грил

Ароматната и добре овкусена скара тръгва на турне

0 коментара Сподели:

Ето го и него. Сезона на зелените полянки, задушевните вечеринки и най-доброто месо, приготвено на грил.

Едва ли има по-добра компания за изстудените питиета от ароматната и добре овкусена скара, приготвена с любов, затова и ние, както и много други й се радваме като малки деца.

Тази година цялото това велико удоволствие, за което говорим в горните редове, излиза от пределите на нашия двор, на нашия град и тръгва на турне под наслов „Да споделим грила!“. В ролята на гостоприемния домакин влиза Lidl, който ще даде на най-запалените фенове възможността не само да се насладят на вкусна храна и напитки, но също така да премерят сили в Националния турнир по спортен грил и да се преборят за титлата „Грил майстор на България”. Това е моментът, в който всички желаещи ще трябва съберат арсенала си от умения по гриловане на месо и да демонстрират майсторство, като се включат в регионалните етапи на турнира и се преборят за своето място на финала в София.

Първите събития от турнето започват в края на юли от Стара Загора и Русе, последвани от Варна, Бургас и Пловдив през август, а кулминацията на инициативата, както и финалът на Националния турнир по спортен грил ще се проведат в началото на септември в София.

Наред с майсторски подготвен грил и свежи напитки организаторите подготвят за всички посетители много забавления, изненади и незабравими емоции за малки и големи.

Една от целите на инициативите „Да споделим грила” е да дари щастие в споделените мигове, прекарани със семейството, да даде възможност на все повече хора да прекарат пълноценни моменти с близки и приятели, докато се наслаждават на забавни моменти и вкусна и качествена храна и напитки.

Виж кои са ресторантите с най-свежите градини в София!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *