Музиката на COSMOTEQUE New Year – ето кои диджеи влизат в космическата дискотека

Водим те от тук до безкрайността, където те очаква най-доброто посрещане на 2024 г.

0 коментара Сподели:

На нашата COSMOTEQUE New Year гравитация няма да има и всички танци са разрешени.

Когато часовникът на 31 декември удари 20:00, вратите на „Чистилището“ a.k.a космическата дискотека ще се отворят, за да посрещнат най-доброто парти в земната орбита. Движи се по ноти – музиката ще бъде на всеки ъгъл. Разполагаш с 8 тематично преобразени пространства, 17+ артисти, 5 DJ сцени, open air сцена и още. Главни действащи лица ще бъдат емблематични имена от нощна София, които ще редуват за теб и твоето тяло фънк, диско, соул, хаус, електро, хип-хоп и хитове, на които всички обичаме да танцуваме, но никой не иска да си признае. Време е да ти подарим пълния списък с диджеи, които ще превземат пулта, за да ти доставят галактически кеф.

COSMOTEQUE New Year ти дава пътуване през жанрове, стилове и епохи чрез музикалната си селекция,

която можеш да откриеш в мястото, което почувстваш свое. Четирите зали, шатрата, откритото пространство и фоайетата ще променят орбитата ти спрямо космическите ти желания. Забрави за време и пространство и поеми към киберпънк космически град, утопична зелена реалност, покоите на Императора, Паралелна вселена и напълно Нова галактика.

COSMOTEQUE New Year след 3, 2, 1…

Черната фантастика на двора се превръща в интерпретация на космически град с киберпънк мотиви, който предизвиква dance battle между андроиди и хора. Виновници за неприлично добрата музика ще са Sokrat, Blathoven и Juliana Lima.

Като негов антипод се появява магичният зелен свят, който те пренася в музикална идилия и ти носи хармония.

И защото е точно в тяхната природа, зад пулта ще застанат Ihou, Zimone, Samm the Man. В покоите на Императора усещането за власт и величие кара тялото ти да губи контрол и да се отдаде на безгрижие. Там управлява ритъмът на Marten и Toshka, които ще си партнират с блаженството на Ihou и Zimone. Трите зали на двата горни етажа са портал към паралелни вселени и нови галактики. Сетовете на Darzy, Feel и Rocky ще те изстрелят до непознати светове и усещания, а Shame Party ще ти покаже какво е да си господар на собствена минипланета.

Остави на музиката да те води и изтанцувай тази COSMOTEQUE New Year. Билетите ти дават достъп до всички зали, пространства, преживявания и те чакат в epaygo.bg.

Събитието се осъществява с подкрепата на JTI България.

Двигатели работят, колани – закопчани: COSMOTEQUE New Year след 3, 2, 1…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *