Tips and Tricks за тези, които избират коледни подаръци в последния момент

Даваме ти 3 идеи, с които да направиш пазаруването за Коледа лесно и бързо

0 коментара Сподели:

Ако времето пак не е стигнало,

ако последният момент е твоята тайна сила, ако си издръжлив на километрични опашки и не се стресираш от навалица и тесни пространства – добре дошъл в моловете преди празниците. 

Ние вярваме в теб и едновременно ти съчувстваме, затова решихме да те подкрепим и подредим, като ти дадем ценни съвети за умно пазаруване.

В нашия списък ще откриеш насоки, идеи и трикове, които да изпълниш, за да съкратиш времето за търсене и купуване, без да правиш компромис със самия подарък. Открий ги в следващите редове. 

Направи си списък

На хартия, телефона или върху дланта ти – не излизай, преди да си записал на кого имаш да купуваш подарък. По този начин намаляваш риска да пропуснеш някой скъп човек, а още по-добре, ако успееш да отделиш допълнителни секунди, за да сложиш срещу името на човека и ключова дума, свързана с идеята ти за подарък. 

Пример: “Габриела – свещ”

Можеш да добавиш още ред, като запишеш конкретните магазини, в които се продават въпросните вещи, с цел да избегнеш излишни отбивки и забавяне. Списъкът е нещо досадно, но повярвай – много семпло, ужасно полезно и гарантиращо твоя фокус занимание.

Сложи бюджет

След този хак портмонето ти ще ни бъде благодарно. Ние подкрепяме големите подаръци, но мислим и за ненужни неща, които донасят само моментно удоволствие. Съветваме те да преосмисляш покупките си, но ако във вълнението ти това се окаже невъзможна за контрол задача, то сложи бюджет с максимална сума. Всичко, което излиза извън предвидените ти пари, се подминава. 

Използвай сайтовете и приложенията на магазините

Отдели от свободното си време, за да прегледаш накуп какво предлагат магазините, към които си се запътил. Гарантираме ти, че ще откриеш поне една идея за подарък още докато си вкъщи. Направи си скрийншот или запиши номера на артикула, което ще ти послужи, когато го търсиш в обекта.

Остава само да ти кажем: “Отговорно пазаруване и весели празници!”

63 вълнуващи идеи за коледни подаръци

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *