63 вълнуващи идеи за коледни подаръци

Даваме ти дълъг списък с празнични предложения – ето брандовете, с които да зарадваш близките си

0 коментара Сподели:
63 вълнуващи идеи за коледни подаръци

Нещо голямо, нещо мъничко и блестящо, нещо за обличане или нещо за хапване –

коледните подаръци идват във всякакви форми и опаковки. Освен съдържанието, истинската магия се случва, когато си подарил точното нещо на точния човек.

За щастие, и тази година любимия ти Guide е тук със селекция от най-яките подаръци –

във форми и опаковки, които да зарадват и най-капризните ти любими хора.

BelleBox

Какво по-хубаво за една дама от месечна доза козметика, съставена от разнообразни продукти и много изненади? С абонаментната кутия на BelleBox, срещу 24.99 лв., получаваш пет козметични продукта на значително по-висока стойност в началото на всеки месец.

BelleBox

Декемврийското им предложение е за празнична кутия с пет продукта, сред които луксозна детоксикираща маска за лице, палитра с 35 нюанса сенки, четка за скалп, крем за ръце и маска с ретинол за домашно спа изживяване. Подари (си) красота!

Boox 

Boox

Следващото предложение за подарък идва от необятния свят на технологиите. Запиши в списъка с идеи иновативните електронни четци и графични таблети на Boox, които се отличават с прецизна и качествена изработка и са супер полезни за работа с файлове или за водене на записки. Още едно предимство е, че са с последно поколение операционна система Android. 

На снимката: 
Електронен четец BOOX Page 7 (отляво, в черно), Таблет e-ink BOOX Note Air3 C 10.3 (отляво, с екран), Таблет e-ink BOOX Tab Ultra C Pro ‘10.3 (отдясно)

Декорация: Maison Concept & Object

Bronco

Bronco

Добре познати, Bronco организират „Тайни пътувания“ из скритите магични кътчета на България, за които единственото, което се изисква от теб, е да опаковаш багажа и да тръгнеш в уречения ден и час. До момента на пристигане дестинацията остава в тайна. Тази Коледа ни представят очарователна празнична кутия, в която освен ваучер за тайно пътешествие, ще откриеш и невероятни ръчно правени коледни играчки за елха. Те са дело на две жени от село Челопеч – Миглена Младенова и Катерина Стефанова, които възраждат българския занаят – плъстене на вълна и го превръщат в изключителни украшения.

Belkin 

Belkin

Предназначени за деца, слушалките Belkin Soundform Mini Wireless On-Ear са удобни и защитени, с вграден микрофон и лесна връзка. Независимо дали за училищна работа онлайн или за гледане на видеоклипове, функционалният дизайн е идеален дори за малки деца, а ограничението на силата на звука от 85 dB ги предпазва при по-дълги сесии на слушане.

На снимката:
Безжични детски слушалки Belkin SOUNDFORM Mini Wireless On-Ear

Casavino

Casavino

Представяме ти подаръчна кутия от CASAVINO Selection с две вина от двата основни бургундски сорта, творения на Maryan Winery. Добре познатата винарна, сгушена в полите на Еленския Балкан, предлага богатите си вкусове, които да откриеш във вариант на Пино Ноар и Шардоне. Предназначена за ценителите на качествения български вкус, тя е част от празничните предложения, които са актуални във всички магазини на CASAVINO чак до 08.01.2024г.

На снимката:
Подаръчна кутия Bat’s Box

Click & Grow

Click & Grow

Смарт саксията Click and Grow Smart Garden 3 е иновативната саморастяща градина, с която да отгледаш свежа растителност, независимо от това къде се намираш. С перфектно настроените си автоматични системи за поливане, светлина и хранителни вещества, домашното отглеждане на 100% органични билки, подправки, зеленчуци, плодове и цветя става една доста лесна задача. Освен това, семената не съдържат никакви пестициди, изкуствени торове и ГМО. How cool is that? 

Fashion Days

Fashion Days

Декемврийският спринт за подаръци е в своя пик! Събери идеи и вдъхновение от селекцията на Fashion Days и зарадвай близките си с атрактивни находки, с блясък, топлина и елегантност. 

На снимката: 
Чанта Furla (отляво, в златно), Пуловер United Colors of Benetton (отляво, в зелено), Портмоне Love Moschino (отляво, в червено), Часовник Esprit (отляво, в златно), Обеци Oxette (отляво, в златно), Гривна Philipp Plein (отляво, с перла), Шал Aceeasi Marie (в средата), Портмоне Fossil (отдясно, в сиво), Портмоне Diesel (отдясно, в черно), Часовник Boss (отдясно, в златно), Колан Tommy Jeans (отдясно, в кутия), Пижама Tommy Hilfiger (отдясно)

Freya Beauty

Freya Beauty

Продуктите на Freya Beauty са идеален подарък за жените, които обичат да експериментират с визията си и да изследват нови тенденции и подходи. Дългогодишният им опит в сферата допринася за качеството на продуктите, които са подходящи както за всички дами, така и за професионалните гримьори. Ако пък искаш да довериш грима си на квалифициран специалист – възползвай се от услугите им за всеки твой важен повод на www.freyabeauty.eu.

На снимката:
Молив за устни в цвят Cocoa (отляво), Матови червила в 2 цвята (отляво, Classic Red; отдясно, Nude pink), Полираща пудра за лице в цвят Seashell (отляво), Бронзираща пудра в цвят Coconut (отдясно), Гланц за устни в цвят Pinky Swear (отдясно, с бял надпис)

Виж също www.freyabeauty.shop!

Freywille

Freywille

Вдъхновени от шедьоврите на великите художници, бижутата Freywille са съчетание от сияйни цветове и много въображение. Всяко от изящните им предложения носи елегантна нотка и е сътворено за ценителите на фината изработка и непреходното изкуство. Какво по-хубаво от това да украсиш силуета си с багрите на Винсент ван Гог, Клод Моне или Сандро Ботичели.

На снимката:
Колекция Хундертвасер – Spirit of Vienna (отляво, с големия медальон), Колекция Сандро Ботичели (отляво, в бяла кутия), Колекция Клод Моне – The Bridge (отдясно, в голяма кутия с гривна), Колекция Клод Моне – Iris Rose (отдясно, в малка кутия)

Декорация: Maison Concept & Object 

Gift Come True

Gift Come True

В Gift Come True ще откриеш богата селекция от незабравими преживявания – от екстремни, през спа, дегустации и курсове, пътувания и др. Ако пък не си сигурен какво да избереш, заложи на Gift карта на определена от теб стойност, с която получателят да избере от всички 500+ предложения на сайта. 

Ваучерите са валидни 1г. и са елегантният подарък, който ще донесе незабравим спомен!

Honor 90

Honor 90

Ако ти е дошло време за технологични попълнения или искаш да зарадваш близък с наистина добър телефон – даваме ти предложение, което ще посрещне всички дигитални необходимости, за които може да се сетиш. В технологичен аспект, Honor 90 съчетава революционен хардуер и софтуер, бърз дисплей, издръжлива батерия, а тройната система на камерата може да улови всички ежедневни приключения, при това в забележителен детайл.

Huawei

Huawei

Емблематичният дизайн на часовниците HUAWEI WATCH GT 4, определено впечатлява още от пръв поглед. Дисплеите са с висока резолюция и детайлно изображение, а яркостта е достатъчно висока, за да може да го използваш дори и под жаркото слънце на плажа. Съвместими с iOS и Android, тези часовници са елегантни, със стоманен корпус и много функции, покриващи целия спектър от нужди, които може да имаш. Фитнес треньорът ти е направо на китката, а тренировъчните режими са над 100. Идеален подарък за новото начало, което всички си поставяме в края на всяка година.

На снимката:
HUAWEI WATCH GT 4

Insta360

Insta360

Стигаме и до подаръците за екстремистите по природа и за тези, които търсят да си набавят доза адреналин целогодишно. Представяме ти екшън камерите Insta360, които със забележителните си характеристики и качество на заснемане, са идеален подарък за феновете на екстремните спортове. Запаметяването на преживяванията определено е съществена част от цялата картинка. 

На снимката:
Стабилизатор Insta360 Flow AI Smartphone Gimbal Stabilizer (отляво, в сиво), Екшън камера Insta360 X3 (отдясно, в черно), Екшън камера Insta360 GO 3 (отдясно, в бяло)

Laboratorios BABÉ

Laboratorios BABÉ

Компанията за дермокозметика разчита на висококачествените активни съставки и предоставя продукти, които да направят кожата ти здрава и сияйна. Подари на себе си или на близък човек мултифункционалния универсален крем, който ще хидратира, възстанови и успокои кожата. Една от най-хубавите му характеристики е, че става както за лице, така и за тяло. Един продукт за всичко! 

На снимката: 
Laboratorios BABÉ – Total Cream

SKEYNDOR

SKEYNDOR

Иновация, качество и високо ниво на персонализиране на грижата за кожата – професионалната козметика на Skeyndor е идеалният подарък за всяка дама. Избери някой от комплектите им или заложи на подаръчен ваучер, в случаите, в които не си сигурен какви са спецификите и потребностите на нейната кожа.

На снимката: 
Corrective Christmas kit 2023 (в лилаво), Power Vitamin C – Christmas kit 2023 (с червена капачка), Подаръчна карта

Stanley

Stanley

Built For Life! Устойчиви, стилни, термоизолиращи – продуктите на Stanley са предпочитани от всички, които обичат да превръщат ежедневието си в незабравимо приключение и имат нужда от спътник, в лицето на правилния термос, чаша или бутилка. Представяме ти няколко от най-добрите им попадения, ти избери кое да сложиш под елхата.

На снимката:
Stanley Adventure To-Go Bottle (бял без дръжка), The Aerolight™ Transit Mug (в синьо), Stanley Classic Iceflow Flip Straw Tumbler (бял с дръжка)

Декорация: Maison Concept & Object 

TIMELAND

TIMELAND

Предпразничната треска ни отведе до Timeland – мястото, откъдето да се сдобиеш с необходимия блясък, способен да допълни всеки стил. Събери идеи измежду елегантните Tommy Hilfiger предложения или ослепителните бижута на Swarovski. 

На снимката:
Дамски часовник Tommy Hilfiger Аlice (отляво), Дамски обици от стомана Tommy Hilfiger (отляво), Мъжки часовник Tommy Hilfiger Morrison (отляво, син корпус) Дамско колие от стомана Tommy Hilfiger (отляво), Дамско колие Swarovski Millenia (отдясно, с камъни), Дамско колие Swarovski Dextera (отдясно, златно), Дамско колие Swarovski Luna (отдясно, с луна), Дамско колие Swarovski Constella (отдясно, в синята кутия), Дамско колие Swarovski Teddy (отдясно, с мече)

Xiaomi

Xiaomi

Ако все още не си се спрял на технологично коледно желание, не губи време – избери от предложенията на Xiaomi и разчитай, че което и да е то, ще е със забележителни характеристики. Смартфон със система от камери, разработени съвместно с Leica, стилна смарт гривна за запалените по движението, таблет с WQHD цветен дисплей или лимитирани Star Wars слушалки? Не са ли това подаръци за всеки вкус, стил и начин на живот?

На снимката:
Xiaomi 13T Pro (отляво, в синьо), Xiaomi Pad 6 (отляво, в сиво), Xiaomi Buds 3 – Star Wars Edition (отдясно, в кутия), Xiaomi Smart Band 8 (отдясно, в бяло)

Декорация: Maison Concept & Object 

Lancôme, Prada, Giorgio Armani, YSL

YSL

Да подариш ухание е специфичен жест, изискващ много отношение, внимание и любов. Представяме ти селекция от изключителни аромати, способни да подчертаят характера и елегантността на всеки, който се докосне до тях. Нежните флорални нотки на Giorgio Armani Sì Intense за нея или дървесните акорди в YSL MYSLF за него… Избери от бляскавите предложения и подари феерия от стил под формата на незабравим аромат.

На снимката: 
Парфюмна вода Prada Paradoxe Intense (отляво), Парфюмен екстракт La vie est belle L’extrait (отляво), Палитра сенки за очи YSL Couture Mini Clutch (отдясно), Парфюмна вода Giorgio Armani Sì Intense (отдясно), Парфюмна вода YSL MYSLF (отдясно)

STINKY SOCKS

STINKY SOCKS

Удобни, цветни, качествени, за свободните по дух,

подходящи както за каране на скейт и разцъкване в планината, така и за градските моменти, в които да бъдат един наистина як акцент. Създадени в България, носени от стотици по цял свят.

Storytel

Storytel

Необятната аудио библиотека на Storytel е пространство, в което абсолютно всеки може да преоткрие интересни заглавия, както и да се отдаде на любимите класики. Предимството да слушаш в движение и на всички свои устройства е безценно. Подари ваучер на близките си или се поглези, като се абонираш с няколко клика.

Гарантираме ти уникални истории, които може да чуеш само в Storytel.

Ирина Денева – „Не се срамуваме да се забавляваме и знаем как. COSMOTEQUE New Year!“

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *