Блясък, вкус и елегантност – вдигаме тост за тази селекция с пенливо вино

Sparkling Wine Selection: Пенливо вино за празнични дни

0 коментара Сподели:
Блясък, вкус и елегантност – вдигаме тост за тази селекция с пенливо вино

Улавяме цялата прелест на декември в красивото трептене на мехурчетата по стените на чашите.

Пенливите вина са наша отдавнашна страст – те завладяват, карат всички сетива да се събудят и да затанцуват по върха на небцето. Те са символ на празничност, лукс, усмивки, фамозни моменти и грандиозни партита. Пенливите вина са повод за празник и сами по себе си, и като главен герой във всяка специална вечер. Ето защо направихме прецизна селекция от този разкош, скрит в малки перлени балончета. Независимо дали говорим за шампанско, просеко, кава или Пино Ноар, Пино Мение, Шардоне, Арбан, Пино Блан, Пети Мелиер и Пино Гри, пенливите вина са поводът не само да посрещнем подобаващо Коледа и Нова година – те са поводът да празнуваме негово величество живота във всяка глътка.

Те са поводът да усетим празничната страст във всеки сорт, с всяка разновидност, с различна киселинност и тероар.

Избирай смело от предложенията, които сме подготвили, защото тези наши любимци безспорно се нареждат сред най-добрите от най-добрите. По вкуса ще ги познаеш!

Bottega

Bottega

Изискан италиански вкус, вълнуващи мехурчета и бляскави емоции, които да си подариш по всяко време на годината!

Bottega ни представя своята автентичност и философия в три изключителни предложения.

Bottega Gold и Bottega White Gold се отличават с характерни плодови аромати и свеж и елегантен вкус. Ако пък предпочиташ розе – непременно опитай Bottega Rose Gold от район Ломбардия, носещ прасковено розов цвят, деликатен вкус и аромат на горски плодове, френско грозде и диви ягоди.

На снимката: Bottega Rose Gold , Bottega White Gold, Bottega Gold

Casavino

Casavino2

Произведено във Валдобиадене, провинция Тревизо, сред хълмовете, станали обект на световното наследство на ЮНЕСКО, това Просеко се отличава с мекота и бляскаво очарование. Свежестта му го прави перфектно за аперитив с приятели, както и за впечатляващ подарък за празничните дни. Магнум бутилката 1,5л позволява на виното да отлежи, да се развие и най-вече – да стигне за всички в компанията. В празничната селекция на CASAVINO има още изобилие от пенливи вина, някои от тях в бутилки от цели девет литра.

На снимката: Prosseco Gial’Oro Extra Dry DOCG Magnum

Decantus Wines

Decantus wines

Предложенията на Decantus Wines определено ще впечатлят и най-взискателните ценители на виното. Представят ни първокласното шампанско André Clouet Brut Grande Réserve Grand Cru от 100% Пино Ноар, с жизнен и комплексен вкусов профил, букет от цитрусови нотки и елегантен финал. Andre Clouet Chalky – шампанското от 100% Шардоне пък е със свеж и балансиран вкус, който ще допълни всеки твой бляскав повод.

На снимката: André Clouet Chalky, André Clouet Brut Grande Réserve Grand Cru

Двигатели работят, колани – закопчани: COSMOTEQUE New Year след 3, 2, 1…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *