Лошото време е за „Игра на тронове“

„Игра на тронове“ се завръща по HBO днес

0 коментара Сподели:

Няма нищо по-хубаво от лошото време, когато става дума за „Игра на тронове“. Ако псевдолятното време е развалило плановете ти за деня, няма страшно – сериите от новия сезон вече са достъпни по HBO, както и във филмовото приложение HBO GO. Остани си в добрата стара пижама, направи си голяма чаша капучино и се настани удобно пред екрана.

Няма да си разваляме отпуската с малко дъжд сега. Първият епизод от хитовата оригинална продукция на HBO е твоето спасение от мрачния понеделник.

И ако не сме успели да провокираме интереса ти все още, ето още някои любопитни подробности. Сезон седем ще има седем епизода, в които са вложени повече ресурси за въздействащи и мащабни сцени. През месеците, водещи до дълго чаканата премиера, стана ясно, че емблематичните думи на Старк са нещо повече от предупреждение. Зимата не идва – тя вече е тук. Тук е и с нея идва и армията от немъртвите бели бродници и реалната заплаха за война, която не отговаря на никакви правила.

На официалната премиерата на седмия сезон на „Игра на тронове“, която се проведе в концертната зала „Уолт Дисни” в Лос Анджелис, не бе показан нито един кадър от предстоящия сезон, но звездите от сериала се появиха в бляскави облекла и добро настроение.

Кит Харингтън (Джон Сноу) бе придружен от доскорошната си екранна половинка, а вече и половинка в реалния живот – Роуз Лесли (Игрит). Харингтън споделя, че е луд по нея и не може да повярва как това щастие се случва точно на него. В новия сезон ще видим само Кит Харингтън, след като героинята на Роуз Лесли беше убита още в четвърти сезон.

Софи Търнър блестеше с дръзка минирокля на Никола Гескиер за „Луи Вюитон“ от колекцията за 2018 година, а Мейзи Уилямс заложи на яркозелена дълга рокля с висока цепка на Мишел Смит от „Мили“.

Някои от звездите, които се появиха на премиерата, не са вече част от поредицата, но за всички екипът е като семейство и предпоследният сезон на „Игра на тронове“ поражда щастливи и тъжни усещания у тях.

Хемпсуърт Райт сподели: „Не ми се иска да мисля все още за финала. Продължавам в духа на – о, да, следва още един сезон! Но е странно да знам, че остава само още един – този сериал буквално присъства в половината ми живот. Хората, свързани с него, са като семейство за мен и съм сигурен, че всеки един споделя същото усещане. Много сме близки!“.

 

Но стига толкова приказки. Време е за бутона play.

Още няколко предложения за "по пижама" – 5 филмови романса, които още ни държат.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *