Каузи, които да подкрепиш (не само) по Коледа

Go Support: Намери доброто в инициативи и кампании, които можеш да подкрепяш през цялата година

0 коментара Сподели:
Каузи, които да подкрепиш (не само) по Коледа

Доброто не е само по Коледа и не е само за Коледа.

Ето защо в следващите редове ти изреждаме няколко платформи и каузи, към които

може да се присъединиш през цялата година.

Добротворчеството ще спаси света и ние твърдо вярваме в това, а ако още не си посадил зрънцето му в сърцето си – може би следващите идеи ще ти помогнат да започнеш. 

Всички ги познаваме и можем да се включим

Каузи, които да подкрепиш (не само) по Коледа

Организациите, които целогодишно ни дават добър пример и не спират с инициативите си са няколко и към всички тях ние имаме голям респект.

Ето защо и тази Коледа можеш да си избереш някоя от техните каузи. Дали ще се включиш в кампанията на „Капачки за Бъдеще“ и ще купиш памучна торба, календар, чаша, капачко (торба) или възглавничка сърце за подарък, бъди сигурен че всички средства ще отидат за закупуване на апаратура за детските и неонатални отделения в страната. Избери и някоя от каузите на „ГоратаБГ“, които и по празниците правят своята инициатива „Дари Храна, Дари Надежда“ за хранителни продукти за възрастните хора в страната. „Оле Мале“ или социалното предприятие, зад което стои фондация „Майко Мила“ също са ни любим герой, защото не спират да помагат на майки на деца с увреждания да работят и да се издържат сами. Провери социалните им мрежи за текущите инициативи и каузи през цялата година. Не пропускай още да провериш коледните благотворителни кампании на „Каузи.Бг“, „Храна, не война!“, „За доброто“, „Операция: Плюшено Мече“ и „Предай Нататък“.

Кутия, пълна с чудеса

Каузи, които да подкрепиш (не само) по Коледа

Особено симпатична ни е идеята да подарим на някого подарък, който освен, че ще го зарадва и ще е със страхотна кауза.

Ето защо колаборацията на Good Box и „Оле Мале“ ни уцели право в сърцето. Good Box, които са абонаментни кутии с различни натурални козметични продукти и био вкусотийки подкрепиха „Оле Мале“ и тяхната кауза, като тази Коледа с всяка закупена тяхна кутия ще получаваме и ръчно направена коледна играчка от родители на деца с увреждания. Средствата ще подпомогнат семействата, а коледните украшения може да подарим на приятели или да сложим на елхата си тази година, за да ни напомнят, че няма малко добро.

Супер мисии и супер хора

Да дариш време е може би най-ценният ресурс, който може да помогне на някого.

Ето защо харесваме целогодишните инициативи на TimeHeroes, които ни приканват да станем доброволци и да открием своята кауза. Коледните им мисии са страхотни, като специално внимание обръщаме на – „Дари детски книжки на хуманитарния център “От нас зависи” в подкрепа на деца в нужда от София и Украйна“, „Подари коледна украса на Дома за стари хора в кв. „Дървеница“ в София“, „Подари коледна вечеря на хора в крайна нужда от района на Ямболско“, „Подкрепи възрастни хора в нужда от София с храна за новогодишните празници“ и др. Не пропускаме обаче и целогодишните им каузи, в които може да станеш ментор на дете в неравностойно положение, да преподаваш, да предложиш услугите си в секцията им „Супер хора“ и др.

Пожелаваме ти да намериш твоето добро и не забравяй – за светлите дела всеки ден от годината е добър!

Коледните илюстрации, които ни уцелиха право в сърцето!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *