People behind the clubs: Влади от ДОМ

Запознай се с Влади, който не следва тенденции, а ги създава

0 коментара Сподели:
Влади ДОМ

Без тях градът никога нямаше да е същият. Без тях нощното сърце на София нямаше да тупти в музикална и парти наслада.

Без тях може би никога нямаше да видим световни диджеи и международни имена от клубната сцена.

Без тях нямаше да ги има много незабравими спомени, откраднати целувки, посрещнати изгреви, крафт коктейли, лудо въртене на дансинга, докато свят ни се завие. Без тях нямаше да усетим какво е истински нощен блясък, да разберем колко е важна концепцията на дадено място, чистият звук, уникалното обслужване и отношение, фейсконтролът или vip партитата. Без тях градът ни нямаше да притежава най-ценния си диамант – цветния и интересен нощен живот. 

Ето защо с радост ти представяме нашите любими герои – хората, стоящи зад предпочитаните от нас клубове в София.

Тези, които са ги създали, тези, които познават всяко тяхно кътче и могат да ни разкажат много за невероятния им вайб. Какво е да си пионер в своята област и как се гради перфектният клуб – научаваме сега и слушаме с огромен кеф!

Влади е съосновател на мястото, в което енергията на екипа – този, който работи по програмата и този, който е на терен, е това, което го прави особено специално.

Създаден „на шега“, ДОМ е плод на едно дългогодишно приятелство и партньорство, а целта на клуба – да дарява хората с уют и потапяща атмосфера, за да могат в най-пълна степен да се насладят на музиката и артистите, с които ги срещат/запознават.

Представял ли си си, че ще станеш култов герой от парти облика на столицата?

Честно казано, не, но пък и никога не е било далеч от ума ми. Тази „титла“, според мен, не се получава/постига целенасочено, тя изисква много страст. И все пак, сцената ни все още е скромна и развиваща се и най-доброто тепърва предстои.

Каĸва е ролята на ĸлубовете в микро „екосистемата“ на нощна София?

Откъде да започна? Клубовете имат, може би най-съществената роля в изграждането на една локална сцена, което е голяма отговорност. Те я споделят заедно с промоутърите пред публиката. Клубовете имат тежката задача да са „ ДОМ“, приятел, ментор и извор на познание и духовна храна за хората.

Задачата е тежка, но наградата е сладка.

Кои са основните стълбове, по които се изгражда концепцията на DOM? 

RESTLESS: ние не спираме, ние продължаваме да правим това, което ни прави щастливи. FREE/OPEN MINDED: Ние сме свободомислещи хора. Само свободни можем да се разгърнем и да творим. NOT TRENDY BUT TRENDSETTER: Ние не следваме тенденции, създаваме ги. NOW ABOVE ALL: Сега преди всичко/всички. Тук и сега е всичко. Ние сме тук и сега. FINE TIME: Създаваме емоции и преживявания.

IT’S YOURS: Аз съм ти, вие сте ние.  

Можеш ли да определиш едно събитие, което ще остане паметно в историята на клуба?

Ние сме доста млади като клуб, но за последните 4 месеца представихме имена, които са фактор на световната сцена в момента. Ще изброя само няколко: Bushwacka!, Dj Assault, Maayan Nidam, The Waves, Matthias & So-Fi, Silverlining, Praslea, Sugarfree, DMX Crew, Herodot, DJ Nobu, Makoto, партита, които бяха с огромна стойност.

Какви са плановете ви занапред? 

Да продължаваме да правим това, което ни прави щастливи, и да пишем история.

Приготви се за вселенско изпращане на 2023 – COSMOTEQUE New Year те очаква

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *