Hey DJ през декември: Yarak, Tini Gessler, Nicolas Lutz и още

Ръцете горе, на сцената излиза нощта

0 коментара Сподели:
Hey DJ през декември

Отпусни ръце, затвори очи и се движи в свой ритъм.

Сцената отново е твоя, щом луната изгрее, а звездите напълнят небето над нощна София. Затвори се в клуба и си позволи кожата ти да настръхне от електронни целувки.

Декември се облече в тъмна материя и е готова да покани тях – от ъндърграунд до голямата сцена.

Този месец София ни среща с имена, които се издигнаха до най-високите върхове, защото знаят какво иска публиката.

Yarak (DE)

15.12. – Fruti@Micro

Едно е сигурно, диджеят със зеленото емоджи въплъщава всичко забавно. DJ Yarak постига фурор на международните клубни сцени със своите заразителни и често – хумористични грууви миксове. Като глътка свеж въздух, той се отклонява от обичайните басови линии, като дори успява да сложи усмивка на лицата на хардкор техно феновете.

Sonnenbrand (DE)

15.12. – Fruti@Micro

Не кралят, а диджеят слънце (Sonne – слънце, нем.), идва директно от Хамбург за второто издание на новата парти серия на столицата – Fruti. Trance, eurotrance и всичко динамично – тази музика не е за всеки, но ако веднъж я усетиш като своята, ще те накара да запалиш обувките си от танци.

Tini Gessler (ES)

16.12. – EXE

Сравнително млад диджей, Tini Gessler се издигa на музикалната сцена забележително бързо. Кариерата ѝ започва с малки партита в родния Sitges, но скоро е забелязана от Pacha Barcelona, където тригодишното ѝ приключение я отвежда до емблематични клубове. Сега резидент на Elrow крюто, Tini наелектризира дансинга с deep/ tech-house сетове.

Nicolas Lutz (UY/DE)

22.12. – Terra@DOM

Майстор на мистерията и безмилостен търсач с невероятно умение да изравя скъпоценни музикални камъни за незабавна експлоатация, Nicolas Lutz действа в периферията на денс културата, но не остава незабелязан и неоценен от публиката. Водеща фигура от Уругвайската школа, идва за предколедната забава на Terra.

KINO (UY)

22.12. – Terra@DOM

Далеч от тенденциите, страстен колекционер на записи, Kino се гмурка в дълбините, за да извади наяве всичко скрито. Вдъхновен от спонтанността и непостоянството на всеки момент и всяко място, неговите сетове са пътуване по различни пътища и състояния, но с ясна посока и смисъл.

Ирина Денева – „Не се срамуваме да се забавляваме и знаем как. COSMOTEQUE New Year!“

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *