Ме & John: Една история за цветовете на лятото

Независимо дали си в лагера на блондинките или брюнетките, решение има

0 коментара Сподели:

SHEER BLONDE: Ослепителните руси нюанси са възможни

Лятото е сезонът на златните отблясъци. Русата коса е като корона, която никога не сваляш от главата си и всички се обръщат след теб.

Нейните проявления са от платина, златно и медно до маслено и общото е, че постигането на всеки нюанс изразява характера на косата и жената.

Не е нужно светлата коса да умее да говори, за да знаем, че предстоят тежки месеци за грижата й. Високите температури са пропорционални на нуждата от хидратация и блясък, който да озарява цялостната визия. Ако попаднеш на новата специално разработена Sheer blonde серия, се вслушай в нейната цел – русото да е чисто русо, по-силно, сияйно и в перфектни летни тонове. Възстановяващ коктейл с цитрусови нотки и екстракт от лайка, който интензивно премахва излишните пигменти. Пътеводител към галактическа наслада за ослепителни руси нюанси.

BRILLIANT BRUNETTE:  Вашата силна карта към тъмните нюанси

Да бъдеш брюнетка не е само модерно, а секси. Някои от най-добрите проявления на кестенявото включват наситено шоколадово, топло червено или карамелени отблясъци, но когато златистото се появи, брилянтният завършек на тъмнината се губи.

Ефектът на кестенявото е да впечатлява с контраста си до степен, че бижутата към тоалета да са излишни.

Неслучайно серията за поддържане на кестенява коса от John Frieda е наречена Brilliant brunette, за да постигне възраждане на лятната визия без усилие, като любим десерт с аромат на сладък бадем. Всеки поглед в огледалото те изправя пред многоизмерна дълбочина без изкуствен вид, която има богата тоналност, равномерен и перлен завършек. Всичко това може да е твое, когато откриеш правилния начин да го постигнеш. Релакс и спа процедури с John поне седмица за форми, на които и йогите биха завидели.

Силата на косата е в постигането на перфектния й нюанс.  Цветът на косата е отражение на съзнанието. Освежи светогледа си с John Frieda.

Какво се случва в света на чантите?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *