Избери коледните предложения, които да сложиш под елхата, и спечели награда

Най-щастливият месец в годината носи възможност за спечелване на сешоар за коса Dyson Airwrap и множество празнични предложения от dm

0 коментара Сподели:
dm

Коледните празници носят насладата от получаването и подаряването на изненади. 

Направи търсенето на запомнящ се подарък изцяло приятно занимание и погледни в добре познатите места, които всяка година превръщат пазаруването в истински treasure hunting. Ние избираме обектите на dm, където винаги има страхотни предложения за всеки член на семейството. 

Бързаме да те зарадваме, защото тази година любимите ни dm са подготвила и допълнителна вълнуваща изненада за десет големи късметлии.

В периода 9–31 декември ще бъде отворена томбола с награда – сешоар за коса Dyson Airwrap, който всички момичета хвалят и искат. За участието в тегленето на победители е нужна регистрация в Моят dm-App, покупка на минимална стойност от 35 лева през приложението или в обект на dm България, като се сканира клиентският номер от приложението на касата, и потвърждаване на участието в томболата през профила в апликацията.

Стискаме палци да спечелиш точно ти, а сега е време да ти покажем и кои техни продукти ще сложим под нашата елха.

Изборът ни на козметични комплекти

През студените месеци преобладава темата за грижата към кожата и ние също търсим най-добрите продукти, с които да подарим любов на лицето и тялото си. Първо, залагаме на селекцията, която ще ни послужи при така желания масаж в удобството на нашето вкъщи – Balea комплект Time to Relax. В този комплект има три масажни масла с три различни аромата: ванилия и лавандула, бадем и роза и портокал и канела. След масажа влизаме в банята, за да си подарим истински СПА ден у дома. Пълним ваната и се отпускаме с Balea подаръчен комплект Happy Cloud, който ни подарява нова козметична лента за коса и bath bomb във формата на звезда със страхотен аромат. Втората ни опция е Balea подаръчен комплект Magic Moments, в който откриваме всичко, от което кожата ни има нужда – свежест, нежност и подхранване, разпределени в три мини душ гела.

Следващото съкровище е alverde NATURKOSMETIK  козметичен комплект Lovely Wishes,

който съдържа душ гел, лосион за тяло и крем за ръце, всички със специален зимен аромат, и оставя кожата кадифено мека. Отново в зимната тематика ти даваме и последния продукт от списъка ни с желания – alverde NATURKOSMETIK подаръчен комплект зимна гора. В него също има селекция от душ гел, лосион за тяло и крем за ръце, които осигуряват интензивна и дълбока хидратация. 

Намери своя любимец сред предложенията ни, изненадай близък с него или си подари всички!

Продуктите за перфектното семейно събиране и коледно парти

През декември се вълнуваме както за срещата с цялото семейство, така и за специалните моменти с колеги и приятели. Погрижи се да сияеш и блестиш още по-ярко с правилната за теб козметика и заложи на два магични продукта. Вечерта преди купона използвай шийт маска за лице Chai Latte, която ще се погрижи кожата ти да бъде хидратирана, мека и еластична, а в деня на партито завърши визията с любимия ти цвят от alverde NATURKOSMETIK червило за устни pure cream.

За финал ти даваме две идеи как да зарадваш всички вкъщи по време на коледните празници.

Добави dmBio микс био подправки за пунш към соковете или пуншовете на масата и остави комбинацията от канела, карамфил и портокалова гора да впечатли останалите. А когато дойде време за десерт, просто се довери на dmBio био какаов крем с аромат на меденки, който е страхотен както директно от буркана, така и върху багета, палачинки или плодове.

Нямаме нищо против да си откраднеш от нашите предложения – сложи в кошницата на dm желанията си за Коледа и посрещни празниците с блясък и нежност.

Person of the month: Ади Гюзелева

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *