Мъжете, които промениха 2023 – ето какво ще видиш от He’s The Man

През ноември слушаме мъжките гласове, променили средата ни

0 коментара Сподели:
He’s The MAN 2023

За пета поредна година dir.bg отличава български мъже с неоспорван авторитет и значимост, като им дава микрофон и ги оставя да ни водят.

И тази година селекцията се посвещава на каузата да мотивира обществото към действие и вяра. Проследяваме He’s The Man 2023 и личностите, които имат какво да ни разкажат за своя път до успеха, преминавайки през личните и професионалните си трудности, опити и поуки. Гласовете им пълнят умовете и сърцата, а те самите вече се разделиха на четирима, които заснеха интервютата си онлайн, и петима, които тепърва ще чуем на 28 ноември в от 19:00 ч. в Централен военен клуб.

С радост ти разказваме какво те очаква, а нас ще видиш на първите редове, изправени на крака. 

През мъжкия ноември в dir.bg се появиха интервюта и видеоразговори, които ни изпълниха със смисъл. Видяхме поета, писател и драматург Стефан Цанев, режисьорът, борещ се за “Оскар”, Стефан Командарев, съоснователят и управител на Аджибадем Сити Клиник Андрей Марков, и психиатърът, богослов и политически анализатор д-р Николай Михайлов. 

В края на месеца предстои да се срещнем и с останалата част от мъжките гласове, които са променили средата ни.

По време на събитието водещият Георги Тошев ще представи „горящия човек“ – актьорът Иван Бърнев, музикалната сензация Крис и Юли от група „Молец“ и брилянтния режисьор, който предизвика фурор с представлението си “Хага” – Галин Стоев. На място ще видим и генералния мениджър на „Филип Морис България“ – Демиан Пинтос, за когото бизнесът и изкуството могат да си подадат ръка.

За поредна година подборът на dir.bg представя добрите примери в българското общество. 

Мъжете, които са титулувани от He’s The Man 2023, са точния синоним на успеха. Вълнуваме се да ги видим и да чуем какво имат да ни предадат с тазгодишната кауза – Човекът в търсене на бъдеще.

He’s The Man 2023 насочва прожектори към 8 мъже, които говорят с кауза

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *