Три магични ампули за три основни типа кожа

Виж продуктите на Laboratorios Babé, които ще се погрижат за твоите нужди, така че кожата ти да ти благодари

0 коментара Сподели:
3 магически ампули за 3 основни типа кожа

Красотата е гарантирана отвън и отвътре, когато грижата за кожата минава през познаването на нейните специфики и нужди.

Затова ти показваме три специални ампули от марката, която кожата ни познава отлично – Laboratorios Babé. Това не са просто продукти, а магическо спасение за твоята индивидуалност.

Те се разделят по състав и функция, така че ги подбирай спрямо твоя тип кожа.

Останалото е само влюбването в тях, защото всяка от ампулите – за раздразнена кожа, за кожа с променен оттенък и за такава без еластичност, постига така желания дълготраен ефект и съвършен блясък. Е, подари си любов и избери подходящите за теб вълшебства.

Раздразнена кожа

3 магически ампули за 3 основни типа кожа

Ако се бориш с розацея, прекомерно излагане на слънце, телеангиектазия, купероза, еритроза, огнища на атопия, реактивност към дразнители или изменения, това е твоят верен приятел. Продуктът им за раздразнена кожа Бикалм + е специално насочен към успокояването и възстановяването на баланса на кожата. Ампулите ще се погрижат да усещаш еластичност и здравина и ще подарят 24-часова хидратация за гладък и подмладен вид. В тях откриваме ценен активен комплекс от овес и женско биле, които познаваме като лечители на дразненето.

Кожа с променен оттенък

3 магически ампули за 3 основни типа кожа

В списъка с желания за 2024 г. сложи на челно място грижата за кожата, а за да бъде тя постоянно гладка, мека, подмладена и сияйна, избери ампулите Витамин С+. Освен озаряване и омекотяване те се съсредоточават вълшебния си ефект и върху постигането на 24-часова хидратация и равномерен тен. В състава присъства женско биле, което работи отлично в комбинация с основната съставка – витамин С+, в постигането на изсветлена кожа.

Слагаме удивителна на присъствието на витамин С+, който тук е стабилизиран на 10% и не е фоточувствителен, тоест може да се ползва целогодишно.

Кожа без еластичност

3 магически ампули за 3 основни типа кожа

Еластичност и плътност – мисия номер 1, която ще постигнеш с ампулите Протеогликан F+F.

Те като с магическа пръчка заличават проблема с хидратирането на кожата и помагат за нейното възстановяване в метаболитния баланс, мекотата и подмладения вид. Продуктът съдържа протеогликани, които преструктурират кожата, като произвеждат колаген и хиалуронова киселина, и аргилерин, който стяга кожата (с ботокс-подобен ефект) и намалява образуването на познатия ни враг – бръчките.

3 магически ампули за 3 основни типа кожа

Проблемите по кожата се лекуват, а не прикриват.

Така че започни декември с ново вдъхновение и дай шанс на сияйния вид, като подбереш точните ампули.

Кожата ти ще ти благодари!

6 интериорни студиа, които преобразяват офис пространства

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *