6 интериорни студиа, които преобразяват офис пространства

Показваме ти местата, от които да черпиш вдъхновения и да разчиташ на решения

0 коментара Сподели:
DA architects

Тe са мастърите на дизайна, които превръщат и най-обикновените пространства в шедьоври.

Те влизат в специална роля и претворяват местата, които често обитаваме по-дълго дори от собствените си домове.

Офисите!

Доказано е, че работата в красива и подредена среда води до по-добри резултати, а тези проекти – с визия и иновации, придават атмосфера и енергия на офис пространствата, така че професионалистите да бъдат част от креативна среда, пригодена за реализиране на добри идеи.

Cachè atelier

Cachè atelier

Познаваме креативния екип на Cachè atelier като иноватор в интериорните решения и архитектурата. Офисът на Milestone доказва способностите им и характерния маниер да мислят една крачка напред. Чрез изкусно смесване на индустриална естетика, природни елементи и фини графични детайли, те създават работно пространство, което улеснява сътрудничеството и предефинира начина, по който възприемаме модерните офиси. Този проект е доказателство за ангажимента на фирмата да разшири границите на иновациите в архитектурния дизайн, превръщайки работните места в светилища на продуктивността и вдъхновението. 

ул. „проф. Асен Златаров“ 15A
088 890 4102; 088 638 3845

Calma

Calma

фотографии: Стефан Дончев

Независимо дали имаш нужда от професионално мнение, консултация, архитектурно заснемане, план или проект – може да разчиташ на Calma за помощ и преобразяване на всяко пространство. Ще ги познаеш по пъстрите, забележителни и различни проекти, като релакс зоната на eMAG или с бранда им Кухни София, с който се наложиха като едни от най-добрите в играта, изготвящи кухни по индивидуален проект. С над 15 години опит в сферата на интериорния дизайн, силата им е в комбинацията между стилове, които успешно съчетават в единно цяло. 

бул. „Христо Ботев“ 118
088 750 1618

DA architects

DA architects

Офисът, като пресечна точка между различни възгледи и способности, е място, на което всеки допринася със своята индивидуалност. С холистичния си подход, DA architects създават съвременни работни пространства, които отговарят съвсем точно на нуждите и конкретиките на компаниите, които се заемат да преобразят. Акцентират и на жизненоважното за всеки екип – гъвкавостта и възможността за колаборация, споделяне и вдъхновение. Индивидуалният подход им дава способността да намерят баланс между добра организация, функционалност и ергономия, в съчетание с качество на средата и добрия дизайн. 

ул. „Козяк“ 15, ет. 3
088 724 7824

Helen Koss Architecture

фотографии: Асен Емилов

Helen Koss Architecture е архитектурно студио с иновативен и творчески подход, фокусиранo върху създаването на интериорни решения за работни пространства. Хелен Кос и Велислава Панайотова развиват дейността на студиото вече 10 години, през които екипът им става носител на някои от нaй-престижните международни награди за интериорен дизайн, като A`Design Award, German Design Award, Build Design & Architecture и др. За компания CTP в България те създадоха CTP Clubhouse. Дизайнът имплементира философията на компанията за прозрачност, иновативност и зелени политики, а за индивидуалния облик на пространството допринася графити артистът Nasimo, с който студиото си партнира традиционно. 

бул. „Джеймс Баучер“ 101 А
087 822 5111

MIRAcle interior studio 

MIRAcle interior studio

Базираното в Пловдив интериорно студио MIRAcle е логичната стъпка в професионалния път на дизайнерката Мира Андреева. С вроден усет към красивото, с опит придобит от дългогодишни обучения и квалификации в областта, тя превръща в своя мисия създаването на домове и пространства, отразяващи в максимална степен индивидуалността на всеки свой клиент. Резултатът са модерните и функционални решения, които ще откриеш в портфолиото на MIRAcle. За цялостно улеснение, студиото предлага както изработка на интериорен дизайн, така и реализация на цялостен проект.

Пловдив, бул. „Шести Септември“ 39
088 786 7377

MoVe Architects

MoVe Architects

Опитният екип на MoVe Architects ни представя завършения проект на Coca Cola Europacific Enterprise. С обща площ около 10,000м2, той е разделен на три етажа, като първите два са определени за работни, а последния да посреща всички нужди на CCEP – събития, почивка и др. Функционално разработените пространства отговарят на всички корпоративни нужди и подобряват жизнения цикъл на офисната среда и култура. В дизайна са използвани множество похвати, които да имплементират идентичността на Coca Cola и ценностите им, като не липсват елементи напомнящи Берлин, елегантния стил на Париж, ърбън дизайна на Лондон или духа на България, който изцяло владее втория етаж. 

бул. „Драган Цанков“ 23А
088 865 7420

Събития за седмицата: 20–26 ноември

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *