СПА в София и активности на закрито, които да опиташ през студените месеци

Показваме ти местата, които ни поддържат активни и в супер форма

0 коментара Сподели:

Скуош, капоейра, катерене, пейнтбол, волейбол, баскетбол, табата класове,

различни indoor забавления, като билярд, снукър, джаги, дартс, тенис на маса, картинг, кросфит и какво ли още не – започва сезонът на активностите на закрито. Тялото и емоциите ни се нуждаят от тях, а в София има толкова много и толкова разнообразни места, които да ни поддържат активни, в супер форма и щастливи дори и през студения сезон. Затова през ноември ти отваряме вратите на най-любопитните и любими наши локации за активности на закрито и те призоваваме да опиташ поне един нов спорт тази година. Знаем, че ще ни благодариш, тялото ти също!

Next Level 

Клубове Next Level са „Идеалното място за всяка форма“, защото независимо от физическата ти подготовка, възраст и спортни цели, тук може да откриеш най-подходящата тренировка за себе си. Разполагат с 10 зали, като съвсем скоро им предстои откриване на още четири обекта в Красна Поляна, Надежда, Овча купел и Гео Милев. В портфолиото им с разнообразни групови тренировки са включени такива от програмите Les Mills, йога, пилатес, kangoo jumps, бойни спортове и много други. Работят с персонални треньори и последно поколение уреди TechnoGym, а едно от най-яките предимства са сауните във всяка от залите, в които да разпуснеш непосредствено след тренировка. 

www.nextlevelclub.bg

Sofia Karting Ring 

на откриващата снимка

Пулсът ни взе да се ускорява, защото стигаме до една от любимите ни активности на закрито – картингът в Sofia Karting Ring.

Тук имаш възможостта да се насладиш пълноценно на завоите и скоростта, да участваш в шампионат за любители, както и да караш с професионален инструктор за различните възрастови групи. Имат и чисто нови картове, с които да минеш огромното трасе от 610 метра, с цели 17 завоя и всички необходими елементи, гарантиращи безопасността ти. Затягай коланите и се отдай на адреналина. Ние вече те чакаме там! 

ул. „Околовръстен Път“ 214, Sofia Ring Mall
089 990 7981
 

Vibes Health & Fitness

Бутиковата обстановка на всяка от топ локациите на Vibes Health & Fitness винаги е била супер мотивираща за тренировки от всякакъв тип.

В графика на залите за групови тренировки може да избираш между различни авторски концепции за силови, кондиционни, високо-интензивни и кардио тренировки или такива за разтягане и мобилност.Съвсем скоро отвори врати и най-новото бижу от веригата – Vibes Megapark. Той е петият и най-голям клуб, в който за първи път на разположение е и свободна фитнес зона, оборудвана с високия клас фитнес уреди Matrix. Там може да тренираш пълноценно сам или да се довериш на професионалните лични треньори за персонални тренировки, съобразени с твоите специфични нужди. 

бул. „Цариградско Шосе“ 115Г; ул. „Хаджи Димитър“ 9-11; бул. „Черни връх“ 8; ул. „Иван Рилски“ 20; ул. „Шейново“ 7
087 660 0399; 087 760 0156; 087 660 0591; 087 760 0096; 087 960 0501

Area 52 

Area 52

Нулева гравитация, добро настроение, адреналин и много атракции! Най-големият батут парк на Балканите предлага палитра от забавления, подходящи както за деца, така и за възрастни. В Area 52 те очакват 70 батута, включително и такива с олимпийски размери.  

Sofia Ring Mall, ниво 0
02 411 0052

Yoga District

Yoga District

Мандала, Амара и Шазам са трите студиа в семейството на Yoga District и са мястото, където древните знания и практики срещат модерния подход и помагат за намирането на духовно благосъстояние. Веригата разполага с 11 зали, пет кабинета за диагностика, лечение и релакс и екип от над 90 високо квалифицирани специалисти. 

бул. „Княгиня Мария Луиза“ 58; бул. „Витоша“ 45; бул. „Черни връх“ 25
089 448 8809; 089 839 1491; 089 051 1609

Приготви се за вселенско изпращане на 2023 – COSMOTEQUE New Year те очаква

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *