5 сериала, които да гледаме през август

Няколко поредици, с които да убиете скуката на плажа или извън него

0 коментара Сподели:

Ако вече ви е дошла малко повече истерията покрай новия сезон на „Игра на тронове”, август месец предлага достатъчно нови и не толкова нови сериали, с които да си отдъхнем и разнообразим. Вижте петте наши предложения, с които да забравите кръвопролитията и битките за надмощие, от които сън не ни лови.

FRIENDS FROM COLLEGE – ПРИЯТЕЛИ ОТ КОЛЕЖА

Може и да си мислите, че сте напълно отговорни и разумни възрастни на около 30 или 40, но когато отново се срещнете със  своите приятели от младежките години – глупави и луди неща се случват.

Новият сериал на Netflix разказва за група приятели на около 40, които се срещат години след завършването си и осъзнават, че далеч не са онези хора, които са били при дипломирането.

Звучи познато, нали?

MIDNIGHT, ТEXAS МИДНАЙТ, ТЕКСАС

Отдалеченото градче Миднайте мистериозно и безопасно място за хора, които са различни, но искат да водят нормален живот. За разлика от нас, „нормалните”, които искаме да живеем различно. Вещици, вампири и екстрасенси съжителстват като обикновени продавачи, шерифи, домакини. Когато обаче един от тях е жестоко убит, всички тези странни създания се обединяват в още по-причудлива коалиция, за да намерят злосторника.

ROOM 104 – СТАЯ 104

„Стая 104” е един нов и леко необикновен сериал на HBO. Като театър, но на голям екран. Поредицата разказва за съдбите и историите на най-различни хора, решили да отседнат във въпросната хотелска стая 104.

Сериалът е смесица от най-различни жанрове – хорър, драма, трилър, комедия – общо взето, каквото ви душа иска.

Сред първите персонажи, които ще срещнем, са детегледачка, чийто живот взима злокобен обрат; осемдесетгодишна жена, която вярва, че може да роди дете в друго измерение на вселената; свещеник, водач на култ и други така „свестни” хора.

ATYPICAL – НЕТИПИЧЕН

„Нетипичен” е нов сериал на „Нетфликс” , който стартира на 11 август, а мненията за него са от добри до ужасяващи. Сериалът разказва за момче с аутизъм, чието желание е да има гадже. Половинчасовите епизоди трудно могат да се нарекат комедия, въпреки че се опитват да спазват точно правилата на гимназиалната, тийнейджърска комедия. Виждаме опитите на момчето да си намери приятелка с помощта и съветите на своята майка, както и отношенията му с останалите деца. Всъщност, ако наистина може да се намери добър пример за сериал, който разказва за съдбата и трудностите на семейство, което отглежда дете с трудности в развитието, това е сериалът „Без думи” на Hulu.Така че, ако търсите подобно нещо – ориентирайте се там.

DEFENDERS ЗАЩИТНИЦИТЕ

Защитниците”, или Defenders, е за почитателите на комиксите и на яростната и вечна битка между добрите и злите – ако можем точно да уточним кои са добри и лоши. Поредицата, чийтопълен първи сезон ще излезе на 18 август, е базирана на „Защитниците” на Marvel.

Заедно виждаме Деърдевил, Железния юмрук, Джесика Джоунс и Люк Кейдж, които се обединяват, за да борят престъпността в Ню Йорк.

И на върха на удоволствието от цялата тази „сбирщина” виждаме Сигорни Уийвър в ролята на Александра, която се появява рано и бързо в образа на злодей, невиждан досега за киновселената на Marvel. Сериалът успява да поддържа един богат и разнообразен сюжет, като жонглира между пет напълно равноправни отделни линии, без зрителят да се обърква твърде много и да се разсейва с фейсбука си, опитвайки се да се ориентира какво гледа.

Джоуи имаше рожден ден преди няколко дни. Виж какво научихме от него за живота!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *