Замени Black Friday с Giving Friday – ето как да станеш дарител вместо ловец на отстъпки

Показваме ти 6 продукта от нашия списък с желания, който ще изпълним на 24 ноември с каузата на dm

0 коментара Сподели:
Black Friday dm

Всяка година в ноемврийския календар откриваме дните, в които можем да си купим с намаление продуктите, които дебнем цяла година. По стара традиция щом Black Friday приближи, с него се подготвят и безкрайните списъци с желани съкровища. Тази година ти даваме идея как да подредиш приоритетите и да направиш добро. 

Замени Black Friday с Giving Friday!

Използвай атрактивните цени, за да се превърнеш от търсач на оферти в дарител. Избери изненади за теб и твоето семейство от богатото разнообразие онлайн и в обектите на dm. Запази датата 24 ноември, защото тогава брандът стартира за пета поредна година своята кампания за пазаруване с кауза. В нея духът на доброто идва за един по-различен прочит на Черния петък, когато 3% от дневния им оборот ще отиде в полза на SOS Детски селища Звено „Майка и дете“.

С радост се включваме в мисията и споделяме с теб кои са нашите шест продукта, с които ще подкрепим доброто. 

Black Friday dm

Нашият списък за Giving Friday е разнообразен и с мисъл за цялото семейство. 

Един от най-верните ни приятели през студените месеци е правилната козметика. Кожата има нужда от грижа и любов, които постигаме с подбор на хидратиращи продукти. Освен вниманието към самите нас зимните празници ни дават още поводи да направим жестове и към дома. Уюта вкъщи постигаме с ароматни помощници и топли напитки. А за да поддържаме празничния дух, вземаме специални съкровища, с които да отброяваме оставащите дни до Коледа. 

С грижа за кожата

Издаваме ти две находки от Balea, които стриктно съхраняваме в козметичната ни чанта. Маската за устни с хидрогел малина ни носи необходимото подхранване, а и сме получавали доста комплименти за сладкия аромат. Второто бижу в колекцията ни е крем-лосионът за ръце с бадемово масло, който използваме в борбата със сухата кожа през студените месеци.

Уютът в дома

И за нас домът е любимото и най-скъпото място, затова ти показваме два продукта, на които залагаме, когато търсим още уют. Първият ни избор е едно от нещата, с които винаги свързваме есенно-зимния период. Избираме го като добавка в сутрешното кафе, носим дрехите си в топлите му цветове и си купуваме аромата му, за да бъде с нас и вкъщи – арома свещ с аромат на Pumpkin-Spicе от Profissimo. А за да добавим още щипки любов, правим жестовете към близките. Приготвяме им от любимия ни продукт на Mivolis – билков чай за поддържане на имунитета, завиваме ги с най-мекото одеяло и ги прегръщаме силно. 

За коледния дух

Признаваме си – с приближаването на Коледа препълваме тайния шкаф с лакомства. Сред тях изобилстват Bliss Balls с кашу, фурми и шоколад – наши любими бонбони от dmBio, които смело наричаме „вълшебни“ и ти препоръчваме с две ръце, защото са веган и съдържат с подправка на коледни меденки. И преди да затворим шкафа, си вземаме изненадата зад една от вратичките на Коледния календар на alverde NATURKOSMETIK.

Сдобий се с нашите съкровища от dm на 24 ноември, включи се в каузата им – Giving Friday, и продължи духа на доброто. 

Мири + Карита = вечна подскачаща любов!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *