Totally Beachin’ … at home

Покани морето у вас

0 коментара Сподели:

Ако си от тези, които през юни и юли нетърпеливо са приключили взаимоотношенията си с отпуската, то през август те очаква един мнооого дълъг месец в града. Не че е толкова лошо да останеш сам в тихата столица, но сме сигурни, че няма как да бъдеш напълно безпристрастен към морските случки на твоите приятели. За да не се терзаеш много, хиксни социалките и продължавай да четеш надолу, ние сме тук, за да помогнем.

С какво? Ами с идеи как да си инсталираш море в хола, на терасата или в спалнята. И тук съвсем не става дума за това да надуеш басейна на племенника (или детето) на терасата, а да се развихриш и размечтаеш из цялото си жилище. Да създадеш онзи уникален вайб, който ще ти държи влага чак до… докогато не решиш да смениш отново интериора.

Да пренесеш мечтите си върху стените, леглото, да намериш място на камъчетата, които събра последния път от морето, да сложиш на стената онези яки снимки, които си направихте с компанията на плажа, или просто да интегрираш сърфа в обкръжаващата те среда.

Сложи и щипка морска сол от себе си накрая и няма как вълните да не залеят целия ти дом.

 

Не се напъвай да си "чил", просто бъди!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *