Представяме ти най-новия city locker в София

Set your body free, book your locker now

0 коментара Сподели:
Travel Locker

Всеки уважаващ себе си турист е използвал поне веднъж услугата luggage storage на самообслужване, пътувайки в чужбина, в търсене на качествени изживявания и авангардни решения за максимално удобство при придвижване в градска среда.

Пътуването като любител гастроном или парти ентусиаст често включва огромни количества багаж,

подходящи за различни поводи и атмосферни условия, което прави носенето му непосилна задача. На помощ при оптимизирането на градските приключения идва най-новото и иновативно съоръжение за съхранение на багаж в София от типа City Locker с името Public Locker Sofia, в близост до булевард „Витоша“. Самообслужващата се система на Public Locker е мечтата на всеки млад турист – резервирате шкаф за съхранение на багаж (luggage storage) онлайн, плащате с карта и имате достъп до вещите си със защитен цифров код, който получавате на имейл.

Край на разправиите с физически ключове или документи, всичко е на една ръка разстояние.

Travel Locker

Бюджетните пътувания, често са свъзани с late check-in и early check-out или с полети в неудобни за настаняване часове, затова и услугата luggage storage набира все по-голяма популярност по света, а Public Locker Sofia може да се похвали с най-ниската цена за бройка багаж, което го прави бюджетен избор за младите пътешественици.

Големите и удобни шкафове за съхранение на багаж позволяват съхранението на един XL размер куфар и пътническа раница, три тролита или четири до пет раници.

Public Locker Sofia е перфектното решение и за български туристи, които прекачват полети през летище София. Съоръжението е достъпно 24/7 и се намира на метри от метростанция „Сердика“ – директна връзка с летището, в центъра на града, на минута разстояние от булевард „Витоша“, което го превръща в идеалното място за съхранение на багаж за тези, които искат да изследват София до последния възможен момент или да се насладят на качествена храна в сърцето на града, вместо отегчено да броят часовете до следващия полет, затворени на летището.

Освободете се от багажа и пуснете приключенския си дух да изследва и вкуси София, запазете своя city locker сега!

4 приложения, които ще улеснят пътуването ти

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *