The Local: Карин Околие

Представя трите неща, с които не се разделя

0 коментара Сподели:
The Local: Карин Околие

KARI’S CALLING в нов епизод на авторския ѝ подкаст и всички започваме да слушаме.

Кари пише и, естествено, пускаме се заедно до онова събитие. Кари те вика и как иначе, ще се отзовеш!

Познаваш я по буйните къдрици,

но гласът, енергията и усмивката ѝ оплитат в магия само за няколко минути. През октомври те срещаме с нея – Карин Околие, която да последваш откъдето и да се обади.

The Local: Карин Околие

Парфюм

Парфюмът ми напомня за Берлин – град, в чиято енергия се влюбих, и град, в който бих живяла. Там хората те карат да се чувстваш приет и на място, независимо от това как изглеждаш – нещо, което нямаме тук.

Книга

Градът ти дава усещане за свобода, усещане, че можеш да създадеш комуникация с всички и на всякакви нива. Тефтерът пък е свързан с начина, по който подреждам ежедневието си, а книгата е препратка към подкаста, който правя вече 3 години и е най-любимото ми нещо на света. Имам една поредица за менталното здраве, която от тази есен е превърната и в живо събитие, а първият епизод е за Родови травми и семейни констелации. Книгата е част от подготовката ми за този подкаст.

Гребен

Много дълго време, докато бях тийнейджър, не приемах начина, по който изглежда косата ми. Исках да е различна, права, да не бъде това, което е. В един момент прозрях, че тя е нещо, с което мога да се гордея, и когато се погрижа за нея, тя може да бъде част от това, което съм аз.

The Local: Богдана Пеева

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *