The Local: Богдана Пеева

И трите вещи, без които не може

0 коментара Сподели:
The Local: Богдана Пеева

Невероятно момиче, каращо кънки на спираща дъха крайбрежна алея –

това видео вижда Богдана Пеева преди около две години, когато прави профила си RollaPrincess и започва да създава истинско изкуство с красивото изящество на свободата и движението.

Боги е кънкьор, бегач на дълги разстояния и илюстратор, а кои са трите ѝ свещени предмета, ни разказва сега.

The Local: Богдана Пеева

Кънките

Кънките са една неотменна част от мен и почти вече слята с ходилото ми. Тези са ми много ценни, защото са първите ми Big Girl Skates. В началото на кънкьорската ми кариера ми изскочи работен ангажимент, с хонорара от който успях да си ги купя, и като цяло са видели много любов, каране и слънце. Рядко се разделяме.

Картичките

The Local: Богдана Пеева

Относно картичките – имам тенденцията да си пазя всички, които са ми подарявали приятелите и семейството в ключови моменти от живота ми. Наредени са у дома на един античен скрин и всеки ден ми напомнят за постиженията и любовта, с която съм обградена.

Таблетът

The Local: Богдана Пеева

Таблетът пък е моето работно другарче – илюстратор съм по професия и работя ексклузивно и само на него. За мен той е символ на мобилността – дори да го метнеш в раница или в най-малката дамска чанта и да запрашиш към морето, си сигурен, че комуникацията, работата и творчеството ти са винаги с теб. Тези мои лични съкровища ще са ми подръка през цялото лято, защото лятото винаги означава само едно – завръщане вкъщи.

9 книги, с които да подхраниш емпатията у детето си и у себе си

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *