Блондинки vs. брюнетки: най-големите клишета

Ето как с един коментар да си спечелиш комплект за руса или тъмна коса

0 коментара Сподели:

Не ти ли е писнало от стереотипи и митове, свързани не с друго, а с цвета на косата ти? А смехотворната вечна борба между блондинки и брюнетки?

Колко пъти са те подценявали, защото си „глупава блондинка”, или не са ти обръщали внимание, защото си „скучна брюнетка”?

Ние искаме да кажем КРАЙ на тази тенденция, да се посмеем заедно на всички клишета, свързани с брюнетки и блондинки, и за да е още по-сладко, сме приготвили игра с награди! Споделяме ти топ 3 на най-големите клишета, свързани с русата и с кестенявата коса.

Спечели награда като харесаш страницата на John Frieda във Facebook и ни отговориш в коментар с кои от изброените долу митове се сблъскваш най-често?

А защо не и да ни споделиш още абсурди, които си чувала по адрес цвета на косата ти? Ще се радваме да ги чуем и да развенчаем митовете заедно! Всеки отговор е шанс за награда: специализирана козметика за руса или кестенява коса от JOHN FRIEDA.

Ето и нашите „любими” митове за блондинки:

1.      Блондинките са глупави и с тях не могат да се водят задълбочени разговори.

2.       Блондинките не стават за брак, а само за авантюри.

3.      Блондинките  са разглезени и лигави.

Неотстъпващите им митове за брюнетки:

1.      Брюнетките са затворени и най-често остават сами, без връзка и с 10 котки.

2.      Брюнетките са скучни кариеристки и „читанки”.

3.      Брюнетките изглеждат по-възрастни и прекалено сериозни.

Не пропускай да се включиш в играта и да спечелиш специализирани продукти на JOHN FRIEDA за разкошна грива, независимо от цвета ѝ и предразсъдъците за него. Участвай като харесаш страницата на John Frieda във Facebook и ни напишеш в  коментар: кой от тези митове ти се налага да развенчаваш най-често или ни споделиш още абсурди, които си чувала по адрес цвета на косата ти.

От участвалите ще зарадваме една блондинка с 1 бр. комплект за руса коса и една брюнетка с 1 бр. комплект за тъмна коса:

Имаш време да се включиш в развенчаването на митове в следващите 10 дни. Двете победителки ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 28 август, а имената им ще обявим в страницата на Go Guide във Facebook, както и в този материал.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Честито на Liya Panaiotova  и Emilia Bradford-Georgieva ,които бяха изтеглени на случаен принцип днес, 28 август, в редакцията на Go Guide. Молим да се свържат с нас на лично съобщение на страницата ни, за да ги уведомим как могат да си получат наградата! Благодарим на всички участвали и честито на победителките!

А ти готова ли си за златно лято в града?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *