Златните технологии на модния подиум

Най-новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 4 диктува есенната мода

0 коментара Сподели:
Huawei Watch GT 4

Това, което те откроява, са детайлите.

Визията зависи от комбинацията на цветове, материи, но още повече от съчетанието на аксесоари с дрехи. Изборът на бижута обикновено е тайната съставка в стила, но когато часовникът е златен, няма нужда от гривна, обеци и пръстени.

Да, технологиите и модата вървят ръка за ръка. Пардон. Дефилират!

Най-новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 4 мина през подиума на Sofia Fashion Week 2023, като представи общо 6 дамски и мъжки модела. Перлата в колекцията на бранда – HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN – с елементи от 18-каратово злато обаче се превърна в новия ни есенен аксесоар. Разказваме ти повече.

Huawei Watch GT 4

Серията Huawei Watch GT 4 е универсален аксесоар и личен помощник.

Смарт часовниците от колекцията са с теб в спорта, следят здравословния ти начин на живот, грижат се за добрия ти сън, правилно дишане и те обгрижват с функционалности и предимства. Технологията на устройството е съвместима с Android и с iOS, а дизайнът дава избор с 6 дизайна и множество възможности за персонализация – смяна на каишките, верижките и циферблатите. Батерията е с теб до 7 и 14 дни спрямо това дали ще избереш 41 мм и 46 мм модел.

В модното дефиле най-новата серия смарт часовници на Huawei беше съчетана с 20 модни сета, подготвени от стилиста Антон Узунов. От вечерни елегантни визии, през комфортни съчетания до изчистени аутфити с акцент върху лявата ти китка – подиумът с новата колекция изпълни няколко възможни модни комбинации.

В дамската колекция изпъкваха концепции, подходящи за спортно-елегантни дни, нежна и женствена визия и бизнес сетове.

Посланията бяха подкрепени с трите нови дизайна на смарт часовника Huawei Watch GT 4 – бяла кожена каишка, плетка в бледо златно и двуцветна стомана със златисти елементи.

Подиумът беше завладян и от мъжката мода, вдъхновена от модели, допълващи избора на класическа, удобна и официална визия. Колекцията от смарт часовници на Huawei представи оригиналността и екологичната насоченост на Rainforest Green дизайна, универсалността на изцяло черното решение и неоспоримата мощност на интегрираната стоманена гривна на Huawei Watch Gt 4 46mm.

Златните елементи в HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN бяха съчетани със смел кожен сет, носещ самочувствие и увереност.

Ревюто на марката имаше своето ключово лице – любимата Ивет Лалова. Нейните визии бяха точното олицетворение на колекцията – възможността аксесоарът да допълва както спортната ти страна, така и елегантното ти настроение. Смарт часовниците от колекцията Huawei Watch GT 4 са доказателството, че стилът има разновидности и че

високите технологии се комбинират отлично с най-новите модни тенденции.

Най-възрастното дете на модата: Даяна Врийланд – непоправимата!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *