Изтри ли, без да искаш снимките? Върни ги от отвъдното

Запази спомените на сигурно

0 коментара Сподели:

Помниш ли онези снимки от сватбата на най-добрия си приятел? Сигурно да, нали именно тях, без да искаш, изтри. Или онези от завършването? Котката реши, че клавиатурата на лаптопа е най-уютното място за дрямка… Всеки пази поне един спомен, в който с един клик изтрива от лицето на света или поне от това на компютъра си всички останали спомени. Или пък когато телефонът ти просто се бъгна и щрак – последните няколко години от живота ти вече ги няма. А и всички знаем, че в интернет "ако нямаш снимка, нямаш доказателство".

Може ли да бъде предотвратено това премахване на целия ти живот от картата на света (или поне тази на телефона ти)?

Спомените са това, което ни остава, когато емоционалните моменти вече не са част от настоящето. Най-щастливите и най-важните моменти в живота си пазим в съзнанието си… но и в снимките. От раждането, през първия учебен ден, дивите години на съзряването, бала, университета и отвъд зрелостта. Всичко това преди пазехме в дебелите и прашни албуми. С технологиите хартията се превърна в абсолютно демоде и вече държим личната си история по телефоните и компютрите. За разлика от хартията обаче, файловете се трият. И може да бъде безвъзвратно. 

Направи си сам невероятни снимки

Освен да си внимателен и да сложиш спомените си по всички възможни облаци, облаченца и карти памет, имаш и още един по-лесен вариант.

Живота си (преувеличаваме, но не съвсем) можеш да спасиш с Data Recovery на EaseUS.

Това е едно от най-добрите софтуерни решения при случай на загуба на ценни дигитални данни. С тази опция си спасяваме всички изхабени нерви при различните IT-та, които допълнително изнервят ситуацията, като ни казват "Ами, можеше по-сериозно да пазите информацията си…". 

5 съвета как да снимаш пейзажи за Instagram

Спасението на целенасочено или случайно изтрити файлове става именно с опцията Data Recover. По този начин може да спасите и повредени файлове, ако компютърът ви пък е атакуван от вируси или е жертва на кибер атака. Софтуерът предлага и детайлно сканиране, което допълнително помага за сигурността на данните ви. 

Затова си отдъхваме, че няма нужда да се притесняваме дали няма да изгубим спомените си. Те вече имат още по-добра защита от нашата собствена памет. Ако искаш и ти да си подсигуриш съществуването на снимките от бала си, сега можеш да вземеш софтуера с 50% отстъпка от линка тук

Instagram приложения за яки снимки.

Вдигни левъла в Instagram профила си.

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *