„Не е магия, а грим!“

Разказваме ти за фамозното градинско парти на essence и Catrice, където гримът беше изкуство

0 коментара Сподели:
Не е магия, а грим

Сутрин си подаряваме озаряващо начало, вечер сме по-смели в цветовете.

Използваме го като аксесоар, който да допълни визията, и му се доверяваме, когато просто не ни е ден. Гримът е като доза мотивация, с която да харесваш още повече това, което виждаш в огледалото.

И защото вярваме, че няма дамска чанта без червило или пудра,

отидохме на бюти събитие, за да се възнаградим и заредим с нови грим колекции. Градинското парти на essence и Catrice ни поднесе букет от емоции и ни показа, че красотата може да бъде забавна. Разказваме ти надолу:

Темата за грима, правилното му подбиране и нанасяне е наша страст.

Освен че приемаме бюти индустрията като константна мода, я намираме за предпоставка за по-добра визия и като цялостно изживяване. Следваме инфлуенсъри, доверяваме се на професионални гримьори и всеки ден използваме любими продукти, с които да експериментираме или допълним дневната доза увереност и самочувствие.

Не е магия, а грим

Събитието на essence и Catrice беше още един повод да отпразнуваме красотата.

Освен забавно – играхме боулинг, изпълнихме грим предизвикателства и отскочихме до красивите кътове за снимки – бюти партито беше и изключително полезно. Срещнахме се с дами от козметичната индустрията, с които обсъдихме тенденциите в грима и новостите около двата бранда. Също чухме повече за качеството на продуктите на марка номер едно в Европа по продажби essence – и научихме за продължаващото приоритизиране на двете компании на производство, което има социална отговорност към природата и животните.

За финал се обръщаме към дамите, за да им напомним да се чувстват красиви в кожата си, свободни в експериментирането с визии и смели в подчертаването на чертите си. Външният вид ни прави отличими, забележими и специални.

И не, не е магия, а грим.

10-те най-горещи символа на женската красота на всички времена

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *