Новият каталог на ИКЕА е вече в ръцете ни

Радваме се на розова корица и жълт диван, разлиствайки още топлия каталог

0 коментара Сподели:

Ако и ти си заклет ИКЕА фен като мен, значи чуваш тиктакането на естествения си часовник, който ти напомня, че е време за новия каталог на шведския гигант, обхващащ периода от септември 2017 до 15 август 2018.

Първият допир до книжка, пълна с идеи и мечти, винаги буди трепет в мен. Спомням си това вълнение още от детските ми години, когато го зърнах за пръв път, после времето, когато с моята приятелка седяхме в ремонтирания ни апартамент и разгръщахме със страст страница след страница, вдъхновявахме се от практични идеи и виртуално го обзавеждахме с минималистични мебели, които да ни дадат максимум уют и да изпълнят дома с любов.

Поглеждайки розовата корица на тазгодишното издание и слогана – място за живот, се настройвам за нови планове и въжделения.

В този брой ИКЕА ни кани в дневната. Там, където е най-цветно, весело. Мястото, което събира малки и големи с техните интереси на едно място и ги прави повече семейство. Място за сладка дрямка на дивана, за топли пуканки пред екрана и за наздравици с любимите хора. На доволно количество страници ще откриеш съвети за отдих по вкуса на всеки ИКЕА фен.

Сетовете с мебели са в познатия ни минималистичен скандинавски стил, снимани на чисти пастелни цветове. Още от миналата година пък каталогът все повече прилича на светско списание със съдържание, представящо ключови дизайнери и колаборации, каквито в този брой са тези с любимия ни датски бранд HAY, както Том Диксън… Тази година в селекцията от мебели попадат и масите и пейките с името VASSÄD – произведени изцяло в България. Страхотна новина, с която можем да се гордеем и да знаем, че и ние сме дали нещо на ИКЕА света.

Личният ми фаворит от първите страници е стенният стелаж SVALNÄS

За десерт има и няколко странички, в които се говори за храна. Здравословна, разбира се.
За да имате какво да си разглеждате вкъщи и да не наречете тази статия „спойлер“, както е модерно да се казва напоследък… спирам с жокерите, а ти се оглеждай през шпионката на вратата за ИКЕА пощальона.

Тайната градина за теб и мен.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *