Кит Харингтън: игра, трон, депресия

И успелите са хора отвътре

0 коментара Сподели:

Джон Сноу е възхитителен образ, изграден по съвършен начин от Джордж Мартин в поредицата „Песен за огън и лед“. В телевизионната версия на епоса – „Игра на тронове“, в този герой се превъплъщава Кит Харингтън. През годините той ни доказа, че е един дяволски талантлив актьор, а в интервютата и кратките си актьорски участия в предавания разбрахме, че е и чудесен комедиант.

Зад този мечтан успех стои бичът на нашето време – стресът.

Кит Харингтън попадна в капана на най-голямото си постижение. Малко преди последния епизод на световноизвестния сериал „Игра на тронове“ той е приет в клиника за рехабилитация заради депресия и алкохолизъм. Да, няма да е първият, нито последният. Това обаче не означава, че трябва да не се спрем за секунда и да си помислим. Какво жертваме, за да постигнем всичко. И можем ли да пожертваме душата си, за да сме на върха?

А ти защо си тук?

По-рано тази година Харингтън беше обвинен и в изневяра на партньорката си в живота – актрисата Роуз Лесли. Това беше първият голям удар на публичния му образ. Сега, когато всички очи още повече бяха вперени в него, Харингтън не успява да се справи с цялото внимание. А това е най-острата част на второто острие на славата.

Да, всички те обичат. Но и всички те мразят. И трябва да живееш с това всеки ден.

Успехът тежи повече, отколкото повечето хора могат да понесат. Когато сбъднеш мечтите си, трябва да си склонен да платиш цената им. Кит Харингтън е само единичен пример на случилото се. Хийт Леджъри Британи Мърфи са само малка част от хората, които заплащат с живота си силния блясък на прожектора. Актьорът, изиграл Джон Сноу, най-вероятно дълго няма да играе. Или никога изобщо. Точно както момчето, което изигра най-мразения злодей от сериала – Джофри. Той абсолютно се отказа от актьорската професия, защото не може да понесе напрежението. Но ние вярваме, че Кит ще се справи с този товар.

Когато много ти е стресът, да ти обърнат кръвта трябва.

Стресът присъства във всяка една сфера от живота ни и знаем, че ще има хора, които ще кажат „Голяма работа, известен е, има пари.“. Когато си отдал огромна част от съзнателния си живот на нещо и в един момент то свърши, когато си се срещнал за пръв път с настоящата си съпруга именно на снимачната площадка на този сериал…

Накрая сигурно се чувстваш все едно някой е изтръгнал парче от сърцето ти и се чувстваш празен.

Кит Харингтън е великолепен актьор, но освен това е човек. И като всяко човешко същество има възходи и падения. Самият той казва, че сигурно е трябвало да се чувства като най-големият щастливец на света, но именно тогава е бил адски несигурен в себе си. Както всеки един от нас някога се е. Особено тези, които крият мрака в себе си зад усмивката на успеха.

Запознай се с един успешен българин – Филип Бояджиев.

А това са 3 от най-добрите фешън онлайн магазини.

Последвай ни в Инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *