Hey DJ през септември: Federico Amoroso, Nacthstroom и Richie Hawtin

Звукови пейзажи в есенна София

0 коментара Сподели:
Hey DJ

Морските барове са зад гърба ни, готови сме за нова клубна вълна в столицата.

Изживяване, наситено с индивидуалност в характера, и хипноза за цялата вечер ни подаряват есенните локации със световни имена в техно музиката. В края на септември Collision Crew и Industrial Techno United се обединяват отново за една експлозивна колаборация, която ще представи Hard Techno и Industrial Techno сетове.

След това се местим в Арена София и се пускаме по течението в компанията на един от най-влиятелните диджей.

София ще се носи по сложни звукови пейзажи, сякаш изградени от тъмна материя. Публиката се впуска в дълбоко пътешествие, виж с кого.

Federico Amoroso (IT)

29.09. – Fabrika 126

Един от най-обещаващите представители на миланската техно сцена, Federico Amoroso е и създател на лейбъла Industrial Techno United. Понякога еклектични, но винаги балансирани, сетовете му са проявление на страстта, култивирана от дете.

Nacthstroom (NL)

29.09. – Fabrika 126

Nachtsroom (тъмното алтер его на Dagmar) изкачва стълбицата на популярността през последното десетилетие, печелейки място на сцената не само като диджей, но и продуцент и организатор на събития. Суров, но мелодичен, саундът наелектризира дансинги по целия свят.

Richie Hawtin (UK)

30.09. – Arena Sofia

Един от най-влиятелните артисти на световната сцена, собственик на лейбълите Plus8 и Minus, създател на партитата ENTER, Richie Hawtin, чието уникално звучене се превърна в синоним на Детройт, пристига за единственото си участие в България за годината и закрива Solar сезона.

Новите цветни стълби на ул. „11 август“, които ни направиха деня

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *