Подкарахме WINDOWS INK и превърнахме идеите си в действие

Пиши. Рисувай. Твори.

0 коментара Сподели:

Отдавна ни харесва идеята за лаптоп с цифрова писалка – винаги ни се е струвало много интуитивно и полезно за нашата работа. През годините обаче така и не успяхме да случим на истински дигитален прия­тел на стилуса, който да му дава практическото приложение, което заслужава.

С появата на Windows Ink обаче представите ни се превърнаха в реалност.

Появи се продукт, който е еквивалент на това, което наричаме интуитивен интерфейс. Готинaта функция  е  една от екстрите на Windows 10 и работи прекрасно при всички популярни марки лаптопи – Acer, Asus, HP, Lenovo, модели с тъч скрийн и цифрова писалка.

Windows Ink превръща работното пространство в елегантен инструмент, с който стилуса си взаимодейства с множество приложения по начин, по който бихме го правили в реална среда. Например рисуването. С приложението Sketchpad все едно драскаме с пастели по белия лист. Подобно е и Screen Sketch, но то по-скоро е за всичко, което искаме да си отбележим. Маркираме директно върху екрана, ограждаме важното, подчертаваме любимото или просто поставяме акценти на текстовете, които четем.

Windows Ink работи перфектно и в Word, за да подобри още повече редактирането на документи: задрасквай, премахвай, ограждай, маркирай с висока точност или превърни чертежите на ръка в геометрични форми само с едно докосване.

Ъпгрейдът на любимите Sticky Notes също е велик. Ръкописни бележки от теб за теб. Които, вместо да лепиш отстрани на твоето устройство, лепиш директно върху него.

В заключение можем да кажем, че Windows Ink е наистина свеж начин да превърнете идеите си в реалност! И ако не ни вярваш, то може сам да се убедиш във вериги магазини Технополис и Техноморкет от сряда (13 септември) до неделя (1 октомври) включително. Градовете с демо дни са София, Пловдив, Варна, Бургас, а часовете, в които можеш да направиш истински тест драйв на лаптопите с Windows Ink са Сряда – Петък 16:00 – 20:00 и Събота – Неделя 11:00 – 20:00ч.

Илюстрация: Borislava Willnevermadeit

А виж и един фотоапарат, който запечатва неуловими моменти.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *